VÍZISPORT HÍREK

PSE sikerek a Pünkösdi Regattán és további vízi programok a nyáron

Szolnok-Martfű kenutúra

 A PSE Vitorlás és Vízisport Szakosztálya kenutúrát szervez, melyre szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt és családtagjait. A túra a szolnoki Vízi-rendészeti Rendőrkapitányság, a Tisza-parti sétány 6. szám elől indul július 8. pénteken 10.00 órakor és szombat 14.00 óráig tart. A tervezett táv kb. 29 km lefelé a Tiszán. A szállás a Martfű Gyógy-kempingben  míg a közös vacsora a Termálhotel éttermében lesz. Szombaton a reggeli után szabadprogram a strandon, majd 13.00 órakor a kölcsönző gépkocsija visszaviszi a vendégeket Szolnokra, ahonnan a haza indulás 14.00 órakor lesz.

A túra korlátozott létszámmal indul, ezért előzetes jelentkezés szükséges 2022. június 23-ig az alábbi elérhetőségeken:

Bíró Ferenc email cím: drbiroferi@gmail.com telefon: 06 30 561 5577

További információk ugyanezeken az elérhetőségeken kaphatók.

Tisza-tavi kenutúra

A PSE Vitorlás- és Vízisport Szakosztálya kenutúrát szervez a Tisza-tóra augusztus 12-14. Az indulás szombaton 09.15kor a tiszafüredi, Albatrosz kikötőből 3-4 személyes kenukkal történik. Az edzettebbeknek egy hosszabb, 30 kilométeres, míg a többieknek egy rövidebb, 15 kilométeres túra ajánlott. A szálláshelyeket mindenki egyénileg rendezi. Pénteken este 19.00 órakor Poroszlón a Fűzfa pihenőparkban lesz a vacsora és az esti fürdőzés helyszíne. A vacsorához az italt mindenkinek magának kell fizetnie. A szombati túrákon a kenukat motoros hajó kíséri. Vasárnap 09.30 órától közös motorcsónak túra lesz a program, majd ebéd után hazautazás.

A PSE Vitorlás- és Vízisport Szakosztály azon tagjainak, akik az idei év március elseje előtt léptek be az egyesületbe és rendezett a tagdíjuk, ingyenes a részvétel. A jelentkezéseket mielőbb várjuk, a felnőtt, illetve gyermek életkorának megjelölésével az alábbi címen vagy telefonszámon:

pse.vizisport@gmail

Princz György

06-30-338-9601

PSE sikerek a Pünkösdi regattán

Mintegy 170 hajóval rajtolt el a három napos Subaru Solterra Pünkösdi Regatta mezőnye az első napon Balatonföldvárról, hogy megkezdje a Túravitorlás Sportklub hagyományos, három napos versenyét. A keszthelyi Vitorlás Faluban szinte minden a vitorlázásról szólt, a futamok után pedig itt találkoztak a versenyzők, hogy átbeszélhessék az aznapi eseményeket, valamint ide érkeztek a verseny partnerei kiállító standokkal, bemutatókkal. Megtekinthető volt a regatta névadó szponzora, a Subaru legújabb, kizárólag elektromos meghajtású modellje a Solterra. Megismerkedhetett a közönség, valamint a vitorlázók a Helly Hansen változatos kollekciójával, a Samsung most megjelent okos készülékeivel és a füstmentes.hu legfrissebb kampányával. A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata látványos újraélesztési bemutatókkal készült, míg a Magyar Vitorlás Akadémia Vitorlázz Itthon standjánál ifjúsági versenyhajókat mutattak be az érdeklődőknek, a bátrak pedig vitorlás szimulátoron tesztelhették tudásukat.  A Helly Hansen futam, az Öböl- és Keszthely-Kupa díjai, valamint a különdíjak átadására vasárnap este ünnepélyes keretek között került sor. A három napos viadalon a Pénzügyőr SE versenyzői is szép eredményeket értek el. A Lupo csapata az egész Pünkösdi regatta tekintetében, saját hajóosztályában megvédte az előző évi első helyét  és a Trollet Tóth Istvánnal a 7. helyen végzett a 12 indulóból. 

Az Öböl Kupán saját hajóosztályában a Lupo csapata szintén az első helyet szerezte meg dr. Farkas Lászlóval, Florek Zoltánnal és Havasi Líviával a fedélzeten, míg Tóth István a harmadik helyre futott be. Abszolútban 169 indulóból, a Lupo a 139. helyen, a Trollet a 150. helyen végzett. 

Scroll to top

EZ A BÖNGÉSZŐ NEM TÁMOGATOTT.

KÉRJÜK HASZNÁLJON EGY MÁSIK BÖNGÉSZŐT!