2022. ÉVI TÚRATERV ISMERTETÉSE

Kedves természetet és kirándulást kedvelő Kollégák, Ismerősök!

A Pénzügyőr Sportegyesület Természetbarát Szakosztálya szokásos évzáró-évnyitó rendezvényét a 2021-2022. évfordulóján sem tartja meg, a járványhelyzet erre adna lehetőséget, de szakosztályvezetésünk mégis úgy döntött, hogy nem kockáztatnánk senkinek sem az egészségének romlását egy rendezvényen összeszedett betegséggel. Tervben volt, hogy egy ingyenesen igénybe vehető helyen tartanánk egy tájékoztatót a jövő évi túraterv ismertetése kapcsán, de helyette ez a levél szolgál a 2022. év várható eseményeinek ismertetésére. Felkértem a túravezetőket, hogy túráikról majd egy-egy oldalban tájékoztassanak Benneteket, melyeket a heti hírleveleinkben szeretnénk majd közzétenni több más információval együtt, de a honlapon is megtalálható lesz.

A Pénzügyőr Sportegyesület 2021. évi küldöttgyűlése alapján 2022. évre is 30.000,- Ft az éves tagdíj a Természetbarát Szakosztály tagjainak számára, melyet lehet egy összegben, vagy negyedévente fizetni (7.500). A tagsági díj átutalással rendezendő a Pénzügyőr Sportegyesület nevén lévő bankszámlára (Unicredit Bank: 1091 8001 0000 0050 7773 0009). Szükséges feltüntetni a közlemény rovatban a tag nevét, a „Természetbarát Szakosztály”-t és a „2022. évi tagsági díj”, esetleg „2022. I. negyedévi tagsági díj” elnevezést. Nyugdíjasoknak az éves tagsági díj 15.000,- Ft, de fizethetnek teljes árat is, akkor dupla kedvezményt vehetnek igénybe. Az éves tagdíjat 2022. január 31-éig, a további negyedéves részleteket legkésőbb az aktuális negyedév kezdetéig kérjük megfizetni a PSE részére.

A kedvezmény a tavalyi maradt, azaz a befizetett tagdíj 50%-a. A befizetett tagdíj és a kedvezmény (együtt 45.000,- Ft) teljes egészében felhasználható az éves túratervben szereplő fizetős túrákon. A korábbi évben igénybe nem vett kedvezmény 2022. évre nem vihető át.

Néhány információ túratípusainkról:

Egy napos, tömegközlekedési eszközzel megközelíthető kirándulások. A kirándulások a nem fizetős túrák közé tartoznak, a felmerülő útiköltséget mindenki saját maga fizeti, nem lehet elszámolni még számla ellenében sem. 2022. évben is szervezünk tematikus túrákat, ahol nem a PSE túravezetői, hanem szakértők fogják kalauzolni a résztvevőket, ezért azonban részvételi díjat kell fizetni, amely finanszírozható a befizetett tagdíjból és a kapott kedvezményből.

Gyalogos tájékozódási túraversenyek. A BTSSZ szervezésében lehetőséget biztosítunk tagjaink részére a tájékozódási túraversenyek részvételében. A bajnokság nevezési díját és az egyes versenyek nevezési díjait is átvállalja a szakosztály.

Egy napos, belföldi sziklamászó túra (klettersteig, via ferrata, vasalt út). Tagjaink részére a védőfelszerelés bérlését a PSE TBSZ fizeti.

Több napos belföldi gyalogos túrák. Tagjaink a befizetett tagsági díj és kedvezmény erejéig fizetés mentességet kapnak a szállásdíjból, illetve amennyiben az utazás NAV, vagy PSE mikrobusszal történik, akkor abból is.

Több napos külföldi buszos-gyalogos túrák. Részvételi díj a szállás, félpanziós ellátás, illetve az utazási költség megfizetése, azonban tagjaink a tagsági díj és kedvezmény erejéig fizetés mentességet vehetnek igénybe. Cél: Fátra, Gyergyó.

Több napos kerékpáros túra. Részvételi díj a szállás, utazási költség megfizetése.  Az Alföldi Kéktúra útvonalán lesz kirándulás, melyre vonattal történik az utazás, csomagszállítással. Részvételi díj a szállás, félpanziós ellátás, valamint a csomagszállítás megfizetése, azonban tagjaink a tagsági díj és kedvezmény erejéig fizetés mentességet vehetnek igénybe.

A tagdíjat és a kedvezményt fel lehet még használni teljesítménytúrákon is, melyről számlát kell kérni a PSE nevére.

Akinek felkeltettük az érdeklődését és szeretne a Pénzügyőr Sportegyesület Természetbarát Szakosztályának tagja lenni, jelezze szándékát 2022. január 31-ig Bakonyi Aladárnál, a bakonyi.aladar@nav.gov.hu e-mail címen. A befizetést igazoló banki terhelési értesítést is szükséges megküldeni. Túráinkon, kirándulásainkon a Természetbarát Szakosztályi Tagok további előnyöket is kapnak. E mellett természetesen továbbra is szívesen látunk más PSE tagokat, sőt várunk minden NAV munkatársat, azok rokonait, ismerőseit is valamennyi kirándulásunkon.

PSE Természetbarát Szakosztály Vezetése

Scroll to top

EZ A BÖNGÉSZŐ NEM TÁMOGATOTT.

KÉRJÜK HASZNÁLJON EGY MÁSIK BÖNGÉSZŐT!