PSE SIKEREK A STRANDRÖPLABDÁBAN

Az MKB – Strandröplabda Bajnokság Országos Döntőjében Egyesületünk két tagjáért szurkolhattunk. Kiss Dániel és Rása Alex második helyen végzett. Gratulálunk nekik, hisz kemény munka árán, a mester fordulókon is folyamatosan az élmezőnyben végezve jutottak el idáig!

A strandröplabda utánpótlás Magyar Bajnokság – U16 döntőjében két párosunk volt érdekelt, ahol a Reiner- Máthé duónk az 5. míg a Pál Kedves- Mihálovits párosunk egészen a döntőig menetelve, országos bajnoki második helyezést értek el.

Lupa Beachen rendezték az U14 fiú strandröplabda magyar bajnokság döntőjét. 5 PSE páros vett részt a versenyen. Nagy csaták voltak és a legjobb négybe egy párosunknak sikerült bejutnia. Weczera Balázs és Ötvös Péter az elődöntőt is sikerrel vette. A döntőben egy olyan Kecskeméti párossal találkoztak akiktől teremben az Országos terem Mini bajnokság döntőjében vereséget szenvedtek.
 A strandon sikerült visszavágni és látványos labdameneteket követően megnyerniük a Magyar Bajnoki címet U14 korosztályban.

Scroll to top

EZ A BÖNGÉSZŐ NEM TÁMOGATOTT.

KÉRJÜK HASZNÁLJON EGY MÁSIK BÖNGÉSZŐT!