SPORTFARSANG ÉS TOBORZÁS

2022. február 18-án, pénteken 15 órától 19 óráig

Farsangi nyílt napot tartunk a Kőér utcai sporttelepünk (1103 Budapest Kőér utca 2/B) sportcsarnokánál. Farsangi falatokkal várjuk előzetesen regisztrált vendégeinket, és az érdeklődők számára ingyenesen megtekinthetőek a labdarúgás, röplabda, kézilabda, kosárlabda, evezős utánpótlás szakosztályaink kültéri és beltéri edzései. Felvételre jelentkezésre helyszínen elérhetőek sportmunkatársaink. Lehetőség nyílik betekinteni a különböző szakosztályok mindennapjaiba, és rövid oktatással kipróbálhatóak ergométeres evezőgépeink is. Természetesen a beltéri helyeken érvényes oltási igazolvány és maszk használata kötelező! A farsangi maszkokban érkezőket külön jutalmazzuk!

ÚJDONSÁG! AIRSOFT CSAPAT TOBORZÁS! Kezdő és haladó taktikai játékokat kedvelőket 16 éves kor felett szeretettel várjuk 15 órától a lőtérnél. Az airsoft@penzugyorse.hu e-mailen regisztrációra jelentkező NAV, PILLÉR, PSE klubtagok és személyzeti állomány számára ingyenesen is kipróbálhatóak lesznek Airsoft gépkarabélyok, kézifegyverek és még sok más kiegészítő. Az idei terveinkről (helyszínek, időpontok, szakmai szabályzatok, információk) további tájékoztatást a helyszínen adunk és tagjainknak későbbiekben rendszeres hírleveleket is tervezünk.

Hamarosan nyílik a dunai sporttelepünk idénye és megújult a PSE honlapja, ahol aktuális elérhetőségeink és friss sporthíreink találhatók! 

HAJRÁ PÉNZÜGYŐR!

Scroll to top

EZ A BÖNGÉSZŐ NEM TÁMOGATOTT.

KÉRJÜK HASZNÁLJON EGY MÁSIK BÖNGÉSZŐT!