KARÁCSONYI KÖSZÖNTŐ

 A puha hóban, csillagokban,
az ünnepi foszlós kalácson
láthatatlanul ott a jel,
hogy itt van újra a karácsony.

Mint szomjazónak a pohár víz,
úgy kell mindig e kis melegség,
hisz arra született az ember,
hogy szeressen és szeressék.

S hogy ne a hóban, csillagokban,
ne ünnepi foszlós kalácson,
ne díszített fákon, hanem
a szívekben legyen karácsony.

Karácsonyi köszöntő

Az idei karácsonyvárás idején, az ünnepi forgatagban kicsit számot vethetünk az elmúlt időszak eredményeiről, sikereiről, gondjairól, problémáiról, hisz mindegyikből volt bőven 2022-ben. Éppen csak feladhattuk a pandémia miatt korlátozott életünket, következett a háború, most pedig az energiaválság, az infláció, a sok elmaradás, a megoldandó feladatok és az egyesületi megújulás is nehezíti mindennapjainkat. A csapat, a társaság, a közös célok, a sport olyan szilárd köteléket biztosít, összetartozástudatot ad, mely képes bármilyen probléma esetén helyettesíteni mindazt, amit esetleg meg kell vonni magunktól. Az elmúlt időszak volt ékes bizonyítéka ennek.

Senki sem pótolhatatlan, vallják az üzleti életben, a sportban azonban vannak kivételek. A Pénzügyőr SE így tartja nélkülözhetetlennek és pótolhatatlannak minden sportolóját, edzőjét, az utánpótlás korosztályának tagjait, családjaikat, munkatársát és a Nemzeti Adó-és Vámhivatal szabadidős sportolóit, hisz így lehetünk testben és lélekben is egy szép közösség, egy nagy család!

Mindnyájan tele vagyunk gondokkal, olyan helyzetekkel, amelyek néha kimozdítanak bennünket belső békénkből. Vallják, a lelki béke nagyrészt belső elhatározás kérdése: mindig tudjunk valaminek örülni, szeretetteljes életet élni, mosolyt adni az oly sokszor szomorú világnak. A jó szokásokon, emberi erényeken és értékeken kívül a legnagyobb dolog, melyeket gyermekeinknek adhatunk, a szép emlékek. Volt rá bőven alkalom, hogy sikereink, győzelmeink, összefogásunk kapcsán együtt ünnepelhessünk, ezért szeretném kifejezni köszönetemet és hálámat az elvégzett munkátokért, a helytállásért, a felejthetetlen pillanatokért, a sikerekért, a csapatért.

A jövő évre pedig Exupéry szavait idézve gondolok: ,,Nem csodákért és látomásokért fohászkodunk csak erőt kérünk a hétköznapokhoz.”, melyre azt gondolom, mindannyiunknak mindig nagy szüksége lesz.

A PÉNZÜGYŐR SE elnöksége és munkatársai nevében kívánok áldott, SZERETETBEN GAZDAG békés karácsonyt és sikeres, sportos 2023-as esztendőt!

 

László Péter

Elnök

Scroll to top

EZ A BÖNGÉSZŐ NEM TÁMOGATOTT.

KÉRJÜK HASZNÁLJON EGY MÁSIK BÖNGÉSZŐT!