ELNÖKI TÁJÉKOZTATÓ

TISZTELT TAGJAINK!

Szeretném Önöknek ezúton is megköszönni klubtagságukat és támogatásukat, mellyel az 1950-óta működő sportegyesületünket erősítik! Tisztelettel tájékoztatom Önöket, hogy Egyesületünk Elnöksége 2022. november 30-án ülést tart az aktuális döntéseket igénylő témakörökben.

Ezúton is szeretném megköszönni a honlapon keresztüli regisztrációját annak a közel 400 tagnak, akik már eddig megtették! A regisztrált személyes e-mail címeken keresztül mindenki felé közvetlenebb módon szeretnénk eljuttatni fontos információinkat. Az egyesületben minden érintettet kérjük regisztráljon, mely a vezetőség, a munkavállalók, segítőink és aktivistáink számára is kötelező.

A regisztráltak közül az adott időszakban sportolásokhoz és kedvezmények igénybevételéhez 2022.11.30-tól már lehetőség nyílt, hogy a tagdíj befizetést Szép-kártyával vagy Mastercard és Visa bankkártyával és akár több hónap egyösszegű befizetését teljesítsék. Az átutalásos és a készpénzes befizetéses módszer a szakosztályvezetőknél idén decemberben még elérhetőek, de a költségkímélés és energiatudatos fenntarthatósági céljaink érdekében hamarosan áttérünk a honlapon át kezelhető befizetésekre. A havidíjakon felüli egyedi költségeket, díjakat továbbra is átutalással érdemes rendezni.

A tagdíjbefizetések után havonta aktuális érvényes digitális Klubtagsági Igazolványt küldünk, mely mindenkinek a mobil eszközeinek fotótárából felmutatható.

Novemberben számos új együttműködési megállapodást kötöttünk edzőtermekkel és lövészet sportszolgáltatókkal, táplálékkiegészítő forgalmazókkal, több minőségi vendéglátó és szálláshely szolgáltatókkal annak érdekében, hogy a klubtagsági díjunk minél több kedvezményt tartalmaz már a családtagok részére is. A kedvezményekről a Pénzügyőr SE Hírlevele a telephelyek üzenőfalain, irodai és hivatali tablókon, az internetes felületeken is elérhetőek lesznek, melyekről QR kód mutat az együttműködőink honlapjaira. A rendeléshez vagy vásárlásokhoz a helyszíneken a klubtagsági igazolvány bemutatása elégséges, néhány helyen például honlapról vásárláshoz egyszerű kuponkódot küldünk.

Az új havi klubtagsági igazolvány és a kuponok a központi stábnak bár több feladatot adnak, ez mellett leegyszerűsítik és bővítik az egyesület közösségi erejét és lehetővé teszik, hogy a sportágaink között átjárható mérkőzéslátogatással a teljes NAV+PénzügyőrSE+Partnerek sportközöségünk egymást támogató tömegbázisaként még jobban megtöltsük a lelátókat. Bízunk benne minden klubtagunk és kisérői továbbra is szívesen mennek összes sportágunk helyszíneire.

Tájékoztatom Önöket, hogy a fontosabb mérkőzések időpontjait és híreinket elsősorban a www.penzugyorse.hu honlapunkon mutatjuk be, valamint átirányítva a szakosztályok közösségi médiaoldalain részletesebben is prezentáljuk. Kérem, hogy jelentkezzenek elérhetőségeinken, ha potenciális aktivistákkal, szponzorokkal kapcsolatban van elérhetőségük, lehetőségük egyesületünk bemutatására vagy ötletük egyesületünk fejlesztésére.

Általános elektronikus kapcsolattartásra és levelezésre kérem használják központi  penzugyorse@penzugyorse.hu elérhetőségünket. Az egyesület képviseleti joggal rendelkező ügyvezető igazgatója Dajka András fogadja leveleiket a dajka.andras@penzugyorse.hu és mobilon +36-70-418-6357 elérhetőségeken.

HAJRÁ CSAK A PÉNZÜGYŐR!

 

Budapest, 2022. november 29.

Tisztelettel:

László Péter

Elnök

 

Scroll to top

EZ A BÖNGÉSZŐ NEM TÁMOGATOTT.

KÉRJÜK HASZNÁLJON EGY MÁSIK BÖNGÉSZŐT!