ELNÖKI LEVÉL

TISZTELT TAGJAINK!

Tisztelettel tájékoztatom Önöket, hogy a 2022. október 11. napján tartott rendkívüli küldöttgyűlésen a megjelent küldöttek egybehangzóan Személyemet választották meg a Pénzügyőr Sportegyesület új elnökének.


Szeretném Önöknek megköszönni klubtagságukat, mellyel az 1950-óta működő sportegyesületünket erősítik! Az elért eredmények a látvány versenysportágakban és a számunkra fontos, amatőr és szabadidős szakágakban az egészségmegőrzés céljaink érdekében érzékelhetők.


Büszkék vagyunk Tagjaink és a Nemzeti Adó és Vámhivatal munkatársainak kiállására, mellyel hozzájárulnak „A PÉNZÜGYŐR” névhez, amely mára márkanévnek számít a hazai médiában és a sportszövetségekben! Hiszem, hogy Egyesületünk minőségét és fenntartását a Klubtagjaink, a Sportolóink, Alapítóink és szakmai Stábunk folyamatos együttes munkája továbbra is biztosíthatja. A folyamatos és eredményes munkához sok-sok fontos és összehangolt szervezés szükséges, így elengedhetetlen, hogy számos témában klubtagokat, mint aktivistákat is bevonjuk. Az egyesületi gazdálkodásunkhoz feltétlen szükséges, hogy a régi szponzorokat is újra elérjük és az is, hogy újakat vonjunk be, akiktől sport vagy média szolgáltatásokhoz kapcsolódóan, azokat felajánlva segítséget és támogatást kérünk. A budapesti Kőér utcai és Királyok úti sporttelepeink egyaránt alkalmasak sportnapok, csapatépítések és rendezvények lebonyolítására, melyek szervezését referenciákkal rendelkező üzemeltetési kollégáink végzik, így az abból származó bevételt sportjainkra, klubtagjainkra, gazdálkodásunkra fordíthatjuk.


Tájékoztatom Önöket, hogy Sportolóink mérkőzéseinek időpontjait és eredményeit, valamint újabb szolgáltatásainkról információt a nemrég megújult www.penzugyorse.hu honlapunkon mutatjuk be, valamint a közösségi médiaoldalainkon prezentáljuk.


A Klubtagok számára az eddig választott szakosztályi sportok mellett kedvezményes rendszerben a Pasaréti és a Kőér utcai sporttelepünk összes pályája és csarnoka, valamint az óbudai Királyok útja 33. vízi-sporttelep lehetőségei, kardió edzőterme, evezős eszközei és teniszpályái közvetlenül klubtagságival is elérhetőek. Rendelkezésre állnak új sportszolgáltatásaink is. A szakosztályvezetőink számára új problémák merülnek fel a hazai energiaárak alakulásának okán, de mindig a megoldásra kell koncentrálnunk. Klubtagok és szurkolók aktív segítségére is számít egyesületünk. Újdonságunk, hogy a honlapon keresztül a klubkártyás regisztrációnk és tagsági díjunk SZÉP kártyás befizetése is elérhető, ezáltal megkönnyítve az Önök számára akár több hónap egyösszegű befizetését és a tagság igazolását.


Kérem, hogy jelentkezzenek elérhetőségeinken, ha potenciális aktivistákkal, szponzorokkal kapcsolatban van elérhetőségük, lehetőségük egyesületünk bemutatására, vagy ötletük egyesületünk fejlesztésére. Rendezvényekkel, egyéb ötletekkel, fejlesztési témakörökben is kérem, hogy keressenek bizalommal az elnok@penzugyorse.hu elérhetőségemen. Emellett az általános elektronikus kapcsolattartásra és levelezésre használják központi elérhetőségünket, mely mai naptól a penzugyorse@penzugyorse.hu.


Az egyesület képviseleti joggal rendelkező ügyvezető igazgatója Dajka András Úr elérhetőségei: dajka.andras@penzugyorse.hu, mobil: +36-70-418-6357.


Budapest, 2022. október 18.

HAJRÁ CSAK A PÉNZÜGYŐR!

 

Eddigi bizalmukat és támogatásukat megköszönve, a további közös sikerekért dolgozva,

 

Sporttársi Tisztelettel:

 

László Péter

Elnök

Scroll to top

EZ A BÖNGÉSZŐ NEM TÁMOGATOTT.

KÉRJÜK HASZNÁLJON EGY MÁSIK BÖNGÉSZŐT!