JOGI NYILATKOZAT

Copyright (C) Pénzügyőr Sportegyesület – Minden jog fenntartva

A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video, animáció stb.) csak a Pénzügyőr Sportegyesület előzetes, írásbeli engedélyével használható fel. A Pénzügyőr Sportegyesület engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

A jogtalan felhasználás büntető- vagy polgári jogi következményeket von maga után. (2006.07.30.)

A honlap hírinformációi felhasználhatók a forrás, a www.penzugyorse.hu megjelölésével. A honlapon megjelenő egyéb  (hírek, cikkek, E-INTERJÚ-k, szavazások, fotók stb.tartalom – írásos engedély birtokában – más honlapokon történő megjelenítése kizárólag az adott elemre mutató link közlésével lehetséges.

A weboldal bármely részének bármilyen eszközzel és formában történő forgalomba hozatala, terjesztése, továbbadása, sugárzása, közvetítése, tárolása, többszörözése, további felhasználása, illetve letölthetővé tétele a Pénzügyőr Sportegyesület előzetes írásos engedélye nélkül tilos.

A honlap tartalmának szerzői joga a Pénzügyőr Sportegyesületet, illetve a jogtulajdonost illeti meg, kivéve ha a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik.

A honlapról szóló referenciák (linkek) elhelyezhetők más online szolgáltatásokban. A Pénzügyőr Sportegyesület fenntartja magának a jogot, hogy a méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emeljen és annak megszűntetését kezdeményezze.

A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

A Pénzügyőr Sportegyesület nem vállal felelősséget a Web-oldalhoz, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért.

Scroll to top

EZ A BÖNGÉSZŐ NEM TÁMOGATOTT.

KÉRJÜK HASZNÁLJON EGY MÁSIK BÖNGÉSZŐT!