A honlapot mindenfajta személyes jellegű információ megadása nélkül látogathatja meg. Amennyiben a honlap valamely aloldalán, funkciójában, vagy elérhetőségére küldött üzenetben személyes adatokat (pl. név, cím, e-mail cím, telefonszám, faxszám) ad meg, a címzett a megismert adatokat az előzetesen megadott tájékoztatás szerint kezeli. A PSE egyes tagjai adatkezeléséről általános tájékoztatás a ide kattintva érhető el.

A PSE a regisztráció és a belépés alkalmával a tagdíj befizetéséhez online szép kártya fizetési felületet biztosít. A megrendelés lemondásának módjáról, feltételeiről, az elállás jogáról a 45/2014 (II.26.) Korm. rendeletben talál részletes információkat.

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan fizethet. A kiválasztott szolgáltatás megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál “fizetés bankkártyával” feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el. A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz. A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

A kártyabirtokos részéről felmerült reklamáció esetén a reklamáció benyújtásának módja és feltételei, kártyabirtokos kártalanításának módja és feltételeit

A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak (2011. évi CXII. törvény). Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

Tudomásul veszem, hogy a Pénzügyőr Sportegyesület (székhely: 1026 Budapest, Pasaréti út 124-126.) adatkezelő által a www.penzugyorse.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail cím

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az ide kattintva tekinthető meg.

Scroll to top

EZ A BÖNGÉSZŐ NEM TÁMOGATOTT.

KÉRJÜK HASZNÁLJON EGY MÁSIK BÖNGÉSZŐT!