ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELEM

Pénzügyőr Sportegyesület Web-oldalának bármelyik olyan felhasználója, aki a Web-oldal felhasználásával információt szolgáltat a Pénzügyőr Sportegyesület-nek elfogadja, hogy a Pénzügyőr Sportegyesület-nek korlátlan joga van az ilyen információra vonatkozóan, valamint a Pénzügyőr Sportegyesület az ilyen információt a választása szerinti bármilyen módon felhasználhatja.

A SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME

Pénzügyőr Sportegyesület bármely – a Web-oldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a Pénzügyőr Sportegyesület-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Pénzügyőr Sportegyesület az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – nyilvántartsa és kezelje.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a Pénzügyőr Sportegyesület Web-oldalairól más és egyéb szervezetek Web-oldalára is eljuthat. Az azokon közölt adatok tartalmáért és helyességéért, illetve az Ön adatainak biztonságáért a Pénzügyőr Sportegyesület nem vállal felelősséget. Ezen Web-oldalak használata esetén javasoljuk, hogy győződjön meg az adott oldalt megjelentető szervezet adatvédelmi politikájáról.

Fenntartjuk a jogot arra, hogy jelen Nyilatkozatot saját belátásunk szerint megváltoztassuk, vagy levegyük oldalunkról. Amennyiben úgy döntünk, hogy a Nyilatkozatot megváltoztatjuk vagy módosítjuk azt jelen oldalon tesszük közzé.

Scroll to top

EZ A BÖNGÉSZŐ NEM TÁMOGATOTT.

KÉRJÜK HASZNÁLJON EGY MÁSIK BÖNGÉSZŐT!