Pénzügyőr SE
* A keresés csak ezen tartalmak között lehetséges!


NyDR Teremíjász Ob kvalifikációs verseny Győrújbarát 2018.12.09


kategória: Küzdősport - beszámolókA vasárnap korán indult 3 fiatal íjászunknak, Kürty Nellinek, Mészáros Melindának és Tamási Miklósnak, illetve az edzőknek és a szülőknek, akik nélkül kis csapatunk nem juthatott volna el reggel 7-re Győrújbarátba, a verseny helyszínére. A verseny kisebb csúszással kezdődött, de ez nem szegte kedvét a fiataloknak és izgatottan és motiváltan várták a versenyt. Mindannyiuknak az első terem versenye volt ez a mai.

Az olimpiai serdülő lány kategóriát Mészöly Melinda Dorottya nyerte egy erősebb és egy kicsit gyengébb második távval, Kürty Nelli előtt, aki mindkét távban hasonló, egyenletes teljesítményt nyújtott. Tamás Miklós az olimpia serdülő fiú kategóriában szerzett ezüst érmet. Mindhárman hamar legyőzték az idegességüket és élvezni is tudták a versenyt és szép eredményt értek el.

Délutánra megérkezett a PSE csapat másik fele, a felnőttek. Időben jöttek, hogy a fiatalokat meg tudják ünnepelni, tudjanak nekik gratulálni és osztozzanak az örömükben.

A délutáni versenyen 5 versenyzőnk indult el, amivel összesen 8 főre nőtt a versenyen résztvevő csapatunk létszáma, amivel az egyik legnagyobb csapat volt a miénk!

A felnőttek és masterek versenyében is szép PSE sikerek születtek.

Gyarmati István barebow master férfi kategória aranyérmét érdemelte ki. Dr. Tóth Mónika olimpia felnőtt nő kategóriában szerzett ezüstérmet. Olimpia master férfi kategóriában Hack Attila 4., Kárász Gábor pedig 7. lett. A nap pedig még egy érmet, mégpedig egy újabb aranyat tartogatott, ezt pedig jómagam - Mihálkovics Péter - szereztem meg, olimpiai felnőtt férfi kategóriában.

Hosszú, de eredményes nap volt a vasárnapi! Versenyzőink végig helyt álltak, aki nem versenyzett az szurkolt és segítette a többieket, pl. Mészáros Melinda Dorottya, aki reggel 7-től a verseny végéig 18:30ig ott volt és ha kellett vizet vagy ennivalót hozott, vagy szurkolt, bátorított, mögöttünk állt, ült, izgett, mozgott :) Külön köszönet edzőnknek, Doetsch Béla bácsinak, aki nem csak a hétköznapi edzéseken segítette a csapatot, hanem szintén végig ott volt mögöttünk a versenyen.

A nap mérlege 3 db arany, 3 db ezüst érem, 1db . hely és 1 db 7. hely. 7-en ezzel az eredménnyel már kvalifikálták is magukat az országos bajnokságra.

Soha rosszabb napot! Jó volt veletek lenni, ebben a csapatban versenyezni! Hajrá PSE!"Teljes nézet

Teljes nézet

Teljes nézet

Teljes nézet

Teljes nézet

Teljes nézet

GalériaKeresés Pénzügyőr SE

Események a hónapban: 10

HKSCPSV
13
4567910
111213141516
1819202124
2526272829

Csapatbajnokságok eredménye - 2021-2022

ARCHÍVUM

Véletlenszerű Képek

Támogatóink

Nemzeti Adó -és Vámhivatal
Hungrana Keményítő- és Izocukorgyártó és Forgalmazó Kft.
Futanet
Spuri Futóbolt
Sportegyesületek Országos Szövetsége
A FERROBETON Zrt. az ország egyik legnagyobb beton- és vasbetonelem előre gyártó vállalata.
LV International Kft
Morihana
DOVIT Fishing
Atomix halcsalik webáruháza
Timár Mix
Duplakukac
Carp Zoom
King-Baits