Pénzügyőr SE
* A keresés csak ezen tartalmak között lehetséges!


VTSZ gyermekverseny 2018


kategória: Küzdősport - beszámolók

Az ez évi VTSZ iskolai gyermekversenye, 2018.05.12-én, sikeresen, jókedvűen lezajlott, a NAV Királyok úti oktatási központjában.

A KEKI stábja, Dr. Bocsó Gábor vezetésével egy nagyon jól szervezett eseményt rendezett. A megnyitó beszédet Kosztyu János és Hám László mondta, akik köszöntötték a csapatokat, a megjelent tanárokat, szülőket, meghívottakat, a vtsz és a települések vezetőit, ezzel kezdetét vette a vetélkedő. Elméleti és gyakorlati, sport feladatok voltak a célkeresztben, illetve Karacs Zsoltéknál, konkrétan, a légfegyveres állomáson. A verseny végén mindenki egy finom ebédet fogyaszthatott el.

Ezután a díjakat adtuk át. A fődíj, immár hagyományosan a közkedvelt, Küzdősport szakosztály egyhetes nyári sporttábora volt, amit, Vámospércs csapata nyert meg. A második lett Sajóvámos, amire Polcz Attila IPA-NAV elnök ajánlott fel hasonlót. Valamint minden csapat kapott kisebb elismerést és labdát. A csapatok és kísérőik még egy PAM múzeumi látogatásra is elmehettek a délután folyamán.


VTSZ gyermekverseny 2018VTSZ gyermekverseny 2018
VTSZ gyermekverseny 2018VTSZ gyermekverseny 2018
Elmondható, hogy egy jó kezdeményezésből, szép hagyomány fejlődik és terebélyesedik, immár nem csak a vámos/pénzügyőri NAV szinten, hanem a PSE, IPA szervezetekkel közösen, szuper KEKI szervezéssel. És ami a legfontosabb, a VTSZ településén élőknek nagy örömére, hogy olyan közösség részei vagyunk akik büszkék egymás sikerére is és ezt már gyermekkorban kezdik el, köszönhetően az ilyen eseményeknek.


Gratulálunk a csapatoknak!
Za

GalériaKeresés Pénzügyőr SE

Események a hónapban: 10

HKSCPSV
13
4567910
111213141516
1819202124
2526272829

Csapatbajnokságok eredménye - 2021-2022

ARCHÍVUM

Véletlenszerű Képek

Támogatóink

Nemzeti Adó -és Vámhivatal
Hungrana Keményítő- és Izocukorgyártó és Forgalmazó Kft.
Futanet
Spuri Futóbolt
Sportegyesületek Országos Szövetsége
A FERROBETON Zrt. az ország egyik legnagyobb beton- és vasbetonelem előre gyártó vállalata.
LV International Kft
Morihana
DOVIT Fishing
Atomix halcsalik webáruháza
Timár Mix
Duplakukac
Carp Zoom
King-Baits