Pénzügyőr SE
* A keresés csak ezen tartalmak között lehetséges!


NAV a TEK Budo Gálán


kategória: Küzdősport - beszámolókIdén már ötödször rendezte meg a Terrorelhárítási Központ (TEK) a rendvédelmi küzdősport versennyel egybekötött Budo Gálát, November 17-én a BOK Csarnokban. Ismét meghívást kapott, többek közt, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal állománya. 4 pénzügyőr kollégával neveztünk be a versenybe, de végül csak hárman indultak a színeinkben.
Díszvendég a fehérorosz K1-sztár, Alekszej Ignasov volt. A „Vörös Skorpió” becenevű küzdősportbálvány megjelenése a csarnokban nagy tetszést aratott és mindenki szelfizni akart vele.
Az esemény profin lett megszervezve a TEK részéről, bár a sorsolások és maga a verseny lebonyolítása kisebb zökkenőkkel, de végül is jól sikerült. Sajnos a sok csuszás miatt, a versenyzők bele-bele fáradtak, mivel kevés információ volt, hogy ki mikor mérkőzik, így volt, hogy többször melegítettek be, mire valóban sorra kerültek.
A NAV csapat tagjai:
Bereczki-Szabó László Hajdú-Bihar Megyei AVIG pénzügyőre, Nagy Endre Baranya Megyei AVIG pénzügyőre, Dobos Zoltán Bevetési Igazgatóság pénzügyőre.
Mieink Gi és NoGi Grepplingben indultak, mivel azok nem BM pontszerzők voltak, így benevezhettünk.

Laci 7 mérkőzést vívott, amiből 5-öt megnyert és ebből is 2-öt idő előtt sikerült abszolválnia. Nagyon szép menetelést hajtott végre, volt olyan, hogy a ketrecből kijőve már szólították a tatamira. Nagy Harcos és ezt rajtam kívül, a szépszámú közönség is megerősítette. Több kolléga is kilátogatott az eseményre, szép gesztus volt a TEK részéről, hogy nem kértek belépődíjat.
Laci, sajnos a bronzéremért menő küzdelemben megsérült, mint utóbb kiderült a combhajlítójában részleges izomszakadást szenvedett. A versenyen végül egy különdíjat kapott az éves eredményeiért.
Endre két húzós küzdelemben vett részt, bár ezeket elvesztette, de nagyot küzdött. Sajnos itt is elmondható volt a versenyszervezés hiányossága, 7 órával a mérlegelést követően került csak sor az első meccsére, ami nem lett volna gond, ha ezt közlik előre. De így is nagyon kitartóan küzdött és az egyikben igen közel volt a továbbjutáshoz.
Zoli tatamira lépése is hasonlóan sikerült, derekasan küzdött, de itt az idő nem neki kedvezett, az utolsó meccsén, bár vezetett, de végül feladni kényszerült.
A NAV versenyzők részére a Pénzügyőr Sportegyesület egyedi kupákat készítetett az eredményes szereplés és a Testület képviselésének elismerése céljából, amit Zachár Attila küzdősport szakosztály ügyvezetője adott át.
Az egész napos eseménysorozat nagy érdeklődés kísérte. Több kiállító mutatkozott be, rendvédelmi toborzó is volt. Különböző bemutatókat láthattunk és este meg színvonalas mérkőzések szerepeltek a Gálán.
Összességében elmondható, hogy nagyszerű élmény volt ismét, sok szép küzdelmet, bemutatókat látni és boldogan jelenteni, hogy bár a NAV nem csak pusztán rendvédelmi szerv, és pénzügyőrei itt is megállták a helyüket.
Büszkék lehetünk az indulókra és gratulálunk Nekik. Köszönet a kollégáknak, akik kijöttek és drukkoltak nekünk.

Budapest, 2017. november 26.
ZAGaléria


NAV a TEK Budo Gálán 1<br /><br />Administrator (2017-11-27)
NAV a TEK Budo Gálán 2<br /><br />Administrator (2017-11-27)
NAV a TEK Budo Gálán 3<br /><br />Administrator (2017-11-27)
NAV a TEK Budo Gálán 4<br /><br />Administrator (2017-11-27)

Keresés Pénzügyőr SE

Események a hónapban: 10

HKSCPSV
13
4567910
111213141516
1819202124
2526272829

Csapatbajnokságok eredménye - 2021-2022

ARCHÍVUM

Véletlenszerű Képek

Támogatóink

Nemzeti Adó -és Vámhivatal
Hungrana Keményítő- és Izocukorgyártó és Forgalmazó Kft.
Futanet
Spuri Futóbolt
Sportegyesületek Országos Szövetsége
A FERROBETON Zrt. az ország egyik legnagyobb beton- és vasbetonelem előre gyártó vállalata.
LV International Kft
Morihana
DOVIT Fishing
Atomix halcsalik webáruháza
Timár Mix
Duplakukac
Carp Zoom
King-Baits