Pénzügyőr SE
* A keresés csak ezen tartalmak között lehetséges!


Balatonparti futónap Balatonszemes 2017. szeptember 30.


kategória: Túra és Verseny Szakosztály - beszámolók > 2017Árki Józsefné:

Erre a versenyre még valamikor kora tavasszal neveztünk be, mindössze 2.000,- Ft-ért. Mivel a héten betegen dolgoztam, péntekre kértem egy nap szabadságot, hogy kicsit tudjak pihenni. A köhögésem és a náthám annyira megszeretett, hogy még nem akar elhagyni sajnos. Két futótársammal mentem, bevállaltam a sofőrködést. Mivel nem autópályán mentünk, így Időben elindultunk. Siófokon megálltunk a mekiben kávézni.

Olyan korán leértünk Szemesre, hogy a versenyközponthoz közel sikerült leparkolni. A versenyközpont a Berzsenyi strandon volt, ahol számomra meglepő módon, sok büfés kinyitott. A rajtcsomag átvétele gördülékenyen ment, majd körülnéztünk, volt pár árus akik kipakoltak. Meg hát, az a gyönyörű Balaton, azzal nem lehet betelni, főleg ebben a csodálatos napsütésben. Rajt előtt részt vettünk a közös bemelegítésen, majd beálltunk a rajtkapuhoz.

Az első kilométer jól ment, de ez a betegség csak ott bujkált még bennem, mert sajnos többször vissza kellett vennem a tempómból. 3 km körül volt egy frissítő, aztán a fordító. A rajtkapun áthaladva futottunk tovább, 7 km körül ismét frissítő, aztán lefutottunk a partra, ahol füves részen vitt tovább az utunk, majd ismét vissza az útra, aztán le a mólóhoz. Egyszerűen gyönyörű volt. Volt pár holtpontom, lett sajnos egy 6 perc feletti kilométerem is. (Na, azért nem ásom ám el magam.) A 10,5 kilométert 59:53 perc alatt sikerült teljesíteni. Célba érkezésemnek örömére az egyik büfében elfogyasztottam egy finom csontlevest, ami igazán jólesett.

Az eredményhirdetést követően tombolasorsolás volt, rengeteg ajándékkal. (rajtszámok vettek részt) Ez olyan verseny volt, ahol semmibe nem lehet belekötni. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek, hogy jövőre próbálja ki. A szervezők előtt le a kalappal! Ja, és itt is volt gyerekfutam, illetve félmaraton is.Galéria


Balatonparti futónap Balatonszemes 2017. szeptember 30. 1<br /><br />Administrator (2017-10-04)

Keresés Pénzügyőr SE

Események a hónapban: 16

HKSCPSV


123
67891012
13141517
21222326
27282930


Csapatbajnokságok eredménye - 2019-2020

ARCHÍVUM

Véletlenszerű Képek

Támogatóink

Nemzeti Adó -és Vámhivatal
Budapest Airport- repülőjegy vásárlás
Futanet
GEOINFORM
Gilda Max
Spuri Futóbolt
Sportegyesületek Országos Szövetsége
Velossimo Kft.
BioTechUSA protein-vitamin.hu
Smart Int Magyarország Kft.
Eurovéd Security Zrt.
LV International Kft
Morihana