Pénzügyőr SE
* A keresés csak ezen tartalmak között lehetséges!


Családi NAP a Kőérben


kategória: Küzdősport - beszámolók
A Kőér utcai telepen került sor az idei NAV sportnap megrendezésére, szeptember 9-én.
A Dél-budapesti Adó-és Vámigazgatóság, a Repülőtéri Igazgatóság dolgozói és családtagjainak valamint a Pénzügyőr Sportegyesület és a Vám- és Pénzügyi Dolgozók Szakszervezetének tagjai is részt vettek az eseményen.

A jól megszervezett sportnapon programok kavalkádjaiból választhattak az Igazgatóságok munkatársai és családtagjai. A múlt éviekhez hasonlóan, voltak futószámok, kicsinek és nagyoknak. Futball csapatok mérkőzhettek meg egymással. Volt röplabda, petanque, airsoft és még felsorolni is nehéz, mennyi mindennel készültek a szervezők. Egészségkamiont tudtak kiállítani, a gyermekmentők és a tűzoltóautós bemutatóval együtt. A szolgálati kutyás bemutató is nagy sikert aratott, az összes „csempész” áruk felderítésre kerültek.

A küzdősport szakosztály is több helyen szerepelt. Karacs Zsolt és Dr. Juhász Judit által levezett lövészeten is sokan szerepeltek, amire verseny is ki volt írva. Az összes (fenti) versenyszámokban hirdettek eredményeket és 105 érmet nyertek el a sikeresen szereplők.
Az íjászatot is sokan kipróbálták, közel 100 fő vett részt, Doetsch Béla és Mihalkovics Péter edzők vezetett íjászcsapat által, a kollégák és családtagjainak élvezetes, sportos „kiszolgálásban” volt részük. Számos gyermek kipróbálhatta az íjászatot, a felnőttek akár még a sárgakörbe is beletalálhattak, persze a táv, nem versenyre lett felállítva. De nagyon tetszett a résztvevőknek. Szakosztályunk felkérése alapján Lovas Zsolt sakknagymester és kollégája tartott izgalmas sakk szimultánt a tárgyalóteremben. Bár a mestereket legyőzni nem sikerült, de egy-két szorosabb meccset láthattunk.

A küzdősportteremben, először a birkózást mutattuk be, Nádasi Attila és sporttársa által. Majd Magyar Adrián karate sensei és kollégája tartott egy érdekes bemutatót, illetve egy kerekes-székes kolléga is szerepelt, aki egyben Európa bajnok.
Ezután az ökölvívás alapjait mutattuk be Zachár Richárddal, kiegészítve egy-egy lábkombinációval, persze csak az ütőpárnára. A foglalkozást egy interaktív edzéssé tettük, és minden jelenlévő kipróbálhatta az ütéseket kesztyűben, egymással és de, főleg az ütőpajzsokon. Nálunk nem volt verseny így érmekkel nem szolgálhattunk, de minden résztvevő kapott egy egy sportcsokit a tatamira lépésért. Illetve a sportnap legjobb, legaktívabb résztvevője egy üveg-plakett különdíjban részesült. Nagy siker volt, főleg a gyermekek részéről az aktív edzés.

Teljes nézet

Teljes nézet

Teljes nézet

Teljes nézet

Teljes nézet

Elmondható, hogy egy színvonalas testületi rendezvényt szerveztünk. Az eddigi visszajelzések alapján, is mindenki elégedetten, kellemes fáradsággal tért haza. A kollégák egymásnak vitték a szuper nap hírét, és már most biztos többen jönnek az esetleges következő sportnapra, annyira jó visszhangja volt az eseménynek, és több támogatásban is részesülünk legközelebb.

Gratulálunk minden nyertesnek, és azoknak is, akik csak megtisztelték az eseményt jelenlétükkel e sportos szombati napon.

Köszönet illeti a Haller és Szávai utcai szervező csapatot, illetve a Reptéri kollégákat, valamint a VPDSZ 2. számú alapszervezet vezetőségét és a NAVOSZ-t.

Külön köszönet a Pénzügyőr Sportegyesület résztvevő tagjainak, jó volt látni, a NAV és a PSE szuper együttműködését, illetve másnap szinten a NAV/PSE Wizz-Air futáson is ezt az összhangot.

Hajrá Pénzügyőr!

Budapest, 2017. szeptember 12.

Zachár Attila (sk)Galéria


Családi NAP a Kőérben 1<br /><br />Administrator (2017-09-13)

Keresés Pénzügyőr SE

Események a hónapban: 10

HKSCPSV
13
4567910
111213141516
1819202124
2526272829

Csapatbajnokságok eredménye - 2021-2022

ARCHÍVUM

Véletlenszerű Képek

Támogatóink

Nemzeti Adó -és Vámhivatal
Hungrana Keményítő- és Izocukorgyártó és Forgalmazó Kft.
Futanet
Spuri Futóbolt
Sportegyesületek Országos Szövetsége
A FERROBETON Zrt. az ország egyik legnagyobb beton- és vasbetonelem előre gyártó vállalata.
LV International Kft
Morihana
DOVIT Fishing
Atomix halcsalik webáruháza
Timár Mix
Duplakukac
Carp Zoom
King-Baits