Pénzügyőr SE
* A keresés csak ezen tartalmak között lehetséges!


Teljes magyar siker az ECSA lövészversenyén


kategória: ECSAAz összetett verseny győztesének járó vándorserleget a magyar csapat nyerte az Európai Vámsport Szövetség (ECSA) hétvégén hazánkban lezajlott nemzetközi versenyét hét ország csapatát megelőzve.


A 2002-ben magyar kezdeményezésre indult versenysorozat idei versenyeit Ravazdon, illetve Gyálon rendezték meg június 30-án és július 1-én. A KEKI és a Bevetési Igazgatóság szakemberei komoly kihívást jelentő lövészeti feladatok elé állítottak a résztvevőket, akik Ausztriából, Csehországból, Franciaországból, Litvániából, Luxemburgból, Németországból és Szlovákiából érkeztek a megmérettetésre.
Az összetett győzelemért járó vándorserleget a Szabados Zoltán, Roczkov Boldizsár, Ördög István összetételű csapat vette át Boros Ottótól, a díjat adományozó IPA-NAV szervezet tiszteletbeli elnökétől.
A magyar csapat mögött a szlovák végzett, míg a bronz érem a cseh csapat nyakába került.
Az egyéni összetett verseny legjobbja az egyéni értékelésben két arany és egy bronzérmet nyerő Szabados Zoltán lett, meggyőző fölénnyel megelőzve a favoritnak számító Josef Baiert (CS) és Bernart Ortnert (A).
A rendezvény megnyitóján, ahol Dajka András igazgató úr és Jan Hlinka ECSA elnök mondott beszédet, megjelent a Magyar Technikai és Tömegsport Klubok Országos Szabadidősport Szövetsége (MTTOSZ) vezetése nevében Ph.D. Isaszegi János nyugalmazott vezérőrnagy és társaságában, az ő személyes vendégeként J.Zumi Kazushige nyugalmazott tábornok, a japán védelmi erő volt vezérkari főnöke, valamint Hám László, a Vámos Települések Szövetsége elnöke is.
„Magyarország, illetve a Pénzügyőr SE – a Nemzetközi főosztály közreműködésével – magas színvonalú és kiemelkedően remek hangulatú versenyt szervezett” – mondta Jan Hlinka, a PAM-ban rendezett díjátadón, melyet a Pénzügyőr Zenekar fúvós kvartettjének műsora tett még emlékezetesebbé. Köszönetét fejezte ki minden szervezőnek és támogatónak, hiszen ez az esemény méltó módon szolgálta az ECSA fő alapelvét, a sportra épülő kollegiális kapcsolatok erősödését. A versenyhelyszínek, külön kiemelve a ravazdi lőteret, valamint a kiegészítő programok jó választásnak bizonyultak.


Teljes nézet

Teljes nézet

Teljes nézet

Teljes nézet

Teljes nézet

Köszönet és elismerés a versenyzőktől


Many thanks to you all for this great 3 days in Hungary Real good shooting, good friends et very well ambience between all the nations I'm sure this experience should be engrave in our heads a long time See you another time another place with great pleasure and have a drink or a sing for it........... (perhaps a "horses race")

best regards

Gérard


Levelek a rendezvényről


najo


2017. július 3.Galéria


Teljes magyar siker az ECSA lövészversenyén 1<br /><br />Administrator (2017-08-08)

Keresés Pénzügyőr SE

Csapatbajnokságok eredménye - 2019-2020

PSE nyári táborok 2020

2019 PSE nyári táborok

ARCHÍVUM

Véletlenszerű Képek

Támogatóink

Nemzeti Adó -és Vámhivatal
Budapest Airport- repülőjegy vásárlás
Futanet
GEOINFORM
Gilda Max
Spuri Futóbolt
Sportegyesületek Országos Szövetsége
Velossimo Kft.
BioTechUSA protein-vitamin.hu
Smart Int Magyarország Kft.
Eurovéd Security Zrt.
LV International Kft
Morihana
Atomix halcsalik webáruháza
DOVIT Fishing