Pénzügyőr SE
* A keresés csak ezen tartalmak között lehetséges!

IV. Kondorosi félmaraton


kategória: Túra és Verseny Szakosztály - beszámolók > 2016edede:


Hirtelen ötlettől vezérelve döntöttem úgy, hogy átruccanok Kondorosra egy félmaraton erejéig. Gondoltam verseny-edzésnek optimális lesz a következő heti 6 órás pörögnek a körök versenyre és a gyűjtött km-ek is szaporodnak vele. Ezen kívül sok ismerőssel lehetett találkozni.

Napsütéses kicsit hűvös idő volt. Gördülékenyen átvettük rajtszámainkat, közben beszélgetve készültünk a közös bemelegítésre. Zenés hip-hop bemelegítés után nem sokkal indult a verseny. A pályát Kondoros bel-, és külterületén jelölték ki. A sportpályánál a rajt-célnál volt egy fordító és frissítés, innen indulva kifutottunk a 44-es út mellett kígyózó kerékpárútra, Szarvasnak fordulva haladtunk az 1/8-ad távnál felállított fordítóig (2. frissítőpont) és onnan vissza a célhoz. 4 db ilyen körrel teljesíthettük a félmaratont.

Célom aznap is a 2 órán belüli teljesítés volt, de következő heti verseny miatt azért figyelnem kellett magamra, nehogy lesérüljek.

Elstartoltunk, sok látnivalóval nem találkoztunk menet közben, csak a forgalom nőtt meg, ahogy telt az idő, hiszen mindenszentek hétvégéje volt és az útvonalunk mentén helyezkedett el a temető. Kicsit kerülgetni kellett a virágcsokros, koszorús embereket, de ettől simán folyt a verseny.

Fogytak a körök és fáradtak a lábak. A harmadik körben már kezdtem érezni, hogy merül az aksi. Ekkor valahonnan bekapcsoltam a rejtett tartalékom vagy az akaratkapcsolót billentem felsőbb állásba. Nincs más dolgom, csak rakni a lábam egymás után tovább. Így is volt.

A legjobb ezen a versenyen az volt, hogy az eddigiekkel ellentétben itt minden körben szembetalálkoztunk minden futóval. Jó volt látni a gyorsabbakat, akik szinte repültek, annyira könnyeden mozogtak, jó volt látni a távjukkal keményebben küzdők arcát is, az örömükkel együtt, mikor célba értek. Jó érzés volt összemosolyogni, körönként pacsizni, bíztatni az ismerősökkel egymást. Szerintem ez egy olyan verseny volt, ahol a futók közelebb kerülhettek egymáshoz.

(Aznap volt óraátállítás is, bemelegítésnek hajnal 2-re átugrottam Mezőberénybe egy közösségi fussunk vissza az időben futásra, 6,7k. Este pedig az egyik futócimbi viccesen megkérdezte, hogy futunk-e, hát egy lazás, beszélgetős 14km-es kocogással zártam a napot. 41,7 km október utolsó napjára)

A kitűzött célt elértem, két órán belül sikerült teljesíteni a Kondorosi félmaratont. Szívből ajánlom mindenkinek ezt a rendezvényt! Remek szervezés és tutijó hangulat vár!

Kondoros, 2016. október 30. félmaraton 1:49:23
Jó futást mindenkinek!

Galéria


IV. Kondorosi félmaraton 1<br /><br />Administrator (2017-01-04)
IV. Kondorosi félmaraton 2<br /><br />Administrator (2017-01-04)
IV. Kondorosi félmaraton 3<br /><br />Administrator (2017-01-04)

Keresés Pénzügyőr SE

Események a hónapban: 4

HKSCPSV


1235
6791112
131415161718
20212223242526
2728293031

Csapatbajnokságok eredménye - 2021-2022

ARCHÍVUM

Véletlenszerű Képek

Támogatóink

Nemzeti Adó -és Vámhivatal
Hungrana Keményítő- és Izocukorgyártó és Forgalmazó Kft.
Futanet
Spuri Futóbolt
Sportegyesületek Országos Szövetsége
A FERROBETON Zrt. az ország egyik legnagyobb beton- és vasbetonelem előre gyártó vállalata.
LV International Kft
Morihana
DOVIT Fishing
Atomix halcsalik webáruháza
Timár Mix
Duplakukac
Carp Zoom
King-Baits