Pénzügyőr SE
* A keresés csak ezen tartalmak között lehetséges!


ECSA Nemzetközi Röplabda Torna 2015. november 13-15. Szolnok - EREDMÉNYEK


kategória: ECSAECSA Nemzetközi Röplabda Torna 2015. november 13-15. Szolnok

A Verseny lebonyolításának menetrendje


Megnyító
Megnyító
Megnyító

2015.11.14 Bronz - Döntő

Női és férfi magyar válogatott bajnok lett

A szolnoki Tiszavirág Arénában november 13-14-én 11 ország pénzügyőr dolgozói alkotta röplabda válogatottak tornáján a szombat délelőtt lejátszott női és férfi bajnokságot is Magyarország válogatottjai nyerték.
Előbb a hölgyek léptek pályára és imponáló magabiztossággal 31-17-re Finnország pénzügyőr válogatottja felett arattak győzelmet, majd 32-17-re a cseh hölgyeket múlták felül. Így megnyerték az ECSA 2015-i női bajnokságot.
A férfiak dolga nehezebb volt. Kiegyenlítettebbek voltak az erőviszonyok a női csapatokhoz képest. Az első mérkőzésen a pénzügyőr férfi válogatott szoros mérkőzésen 32-30-ra diadalmaskodott Finnország felett, majd a második, egyúttal döntő találkozón a fáradt finnek ellen 31-26-ra győző Csehországot 27-23-ra sikerült megverni.
A férfi csapatok mérkőzéseit a már bajnok magyar hölgyek fergeteges és folyamatos Ria-Ria-Hungária és Hopp-hopp-hopp bíztatása kísérték.
A vegyes csapatok elődöntői a kora délután kezdődtek el, arról később beszámolunk.
Weczera Csaba a magyar válogatott csapatok edzője – aki egyúttal a PSE férfi NB I-es csapatának is trénere – kiemelte, hogy a magas színvonalú torna jól szolgálja a röplabda népszerűsítését.
Az általa megnevezett legjobb női játékos, a 27 éves Hosszúné Fódi Szilvia – aki Győrben a NAV Nyugat-Dunántúli Adóigazgatóságának Ellenőrzési Osztályán dolgozik -, míg a „legértékesebb” férfi játékos Szappanos Dávid lett, aki 2015 júliusa óta a NAV II-es számú Repülőtéri Igazgatóságának a járőre, egyúttal a nyár óta a PSE NB I-es csapatának a liberója.

ECSA torna legértékesebb játékosainak (MVP) nyertesei:

nők között: Eveline Gross - Ausztria
férfiak között: Lukáš Halva - Csehország


Pénteken, az ECSA röplabda torna megnyitóján részt vett Ludvig Zsolt, a Magyar Röplabda Szövetség főtitkára is, aki elismerését fejezte ki a szervező PSE-nek a kiváló rendezésért, és hogy a torna jól szolgálja a röplabda elterjedését. Példaértékűnek nevezte az ECSA röplabda tornáját és kifejezte, hogy több ehhez hasonló tornára lenne szükség, hogy a röplabda népszerűsége növekedjen Magyarországon, amely világszerte az egyik legnépszerűbb és legnézettebb sportág, így a jövő évi riói olimpián is a legjobban e sportág jegyei fogynak.

EREDMÉNY TÁBLÁZAT- VÉGEREDMÉNY


Teljes nézet

Teljes nézet

Teljes nézet

Teljes nézet

Teljes nézet

Teljes nézet
Galéria


ECSA Nemzetközi Röplabda Torna 2015. november 13-15. Szolnok - EREDMÉNYEK 1<br /><br />Administrator (2015-11-14)

Keresés Pénzügyőr SE

Csapatbajnokságok eredménye - 2019-2020

PSE nyári táborok 2020

2019 PSE nyári táborok

ARCHÍVUM

Véletlenszerű Képek

Támogatóink

Nemzeti Adó -és Vámhivatal
Budapest Airport- repülőjegy vásárlás
Futanet
GEOINFORM
Gilda Max
Spuri Futóbolt
Sportegyesületek Országos Szövetsége
Velossimo Kft.
BioTechUSA protein-vitamin.hu
Smart Int Magyarország Kft.
Eurovéd Security Zrt.
LV International Kft
Morihana
Atomix halcsalik webáruháza
DOVIT Fishing