Pénzügyőr SE

Szabadidősport - Úszás szakág


2013-ban az ÚSZÁS, mint szakág a Szabadidősport szakosztály keretén belül kezdi meg működését, és így üzemel tovább a Pénzügyőr Sportegyesületbe csatlakozva.

A PSE Szabadidősport - Úszó szakág megalakulásának aktualitása, szükségessége, céljai és jövőbeni tervei:

A PSE úszószakosztályának aktualitása több okból is szükségessé vált. Egyrészt 2012-ben az ország több területén számos uszodával és fürdővel történtek megállapodások kedvezményes belépési lehetőséggel kapcsolatban.
Másrészt a kollégák részéről is igény merült fel a munkahelyi kollegiális, támogatott, egységes szakosztály megalapítására, mivel a kollégák eddig egyénileg, illetve az általuk talált egyesületekben versenyeztek, azonban az úszószakosztály által lehetőség nyílhatna a NAV állományában dolgozók és hozzátartozóik versenyszerű, egységes, rendezett formában történő képviseletére belföldi és külföldi versenyeken egyaránt.

Az Úszó szakág három nagy területe, illetve jövőbeni céljai:

1., Amatőr/ szenior/ masters szintű úszóversenyeken való egységes megjelenés és képviselet a NAV munkatársai és a PSE tagok számára. (Edzés lehetőség és versenyeken való részvétel biztosítása/támogatása, házibajnokság szervezése.)

2., Kedvezményes felnőtt és gyermek úszásoktatás biztosítása (kedvezményes, szakmai oktatás biztosítása).

3., Vízi rekreációs és szabadidős tevékenységek biztosítása (uszodák/fürdők/ wellness kedvezmények, valamint sport- és családi programok biztosítása, (együtt gondolkodás, társadalmi tevékenység és szerepvállalás, környezetvédelem, oktatás, felkészítés).

Természetesen az Úszó szakág tagjaként célunk további extra kedvezményeket biztosítani pl.: kedvezményes belépők, úszósapka, úszódressz, törülköző, oktatások, tanfolyamok stb., valamint az Úszó szakág tagsággal is, mint a PSE bármelyik szakosztályának tagjaként igénybe veheted a népszerű szolgáltatásokat, mint például bármelyik Gilda Max terem PSE kedvezményeit a szabályzatok elfogadásával.


Ha kedvet kaptál, és szeretnél Te is az Úszó szakág lelkes családjába tartozni, vagy egyszerűen szeretnéd a tagsággal járó kedvezményeket igénybe venni, esetleg szívesen vennél részt egy most megalakuló sportot, egészségvédelmet és környezetvédelmet szerető közösség létrehozásában, akkor csatlakozz hozzánk, várunk szeretettel!Ha esetleg szóba kerül az Ön beszélgetési között ez a téma, legyen szíves terjessze az itt leírtakat!

Szeretettel várjuk a fővároson kívül dolgozó, sportolni vágyó és/vagy a területi "úszó élet" koordinálásában is részt vállaló kollégák jelentkezését!Eredményes, kellemes sportolást kívánok!Üdvözlettel:
Pető Csaba Attila
peto.csaba©nav.gov.hu
0630/343-6793
Úszás

Keresés Pénzügyőr SE

Események a hónapban: 13

HKSCPSV


1235
67912
131415161719
2021222326
272830


Csapatbajnokságok eredménye - 2021-2022

ARCHÍVUM

Véletlenszerű Képek

Támogatóink

Nemzeti Adó -és Vámhivatal
Budapest Airport- repülőjegy vásárlás
Hungrana Keményítő- és Izocukorgyártó és Forgalmazó Kft.
Futanet
GEOINFORM
Gilda Max
Spuri Futóbolt
Sportegyesületek Országos Szövetsége
Velossimo Kft.
Smart Int Magyarország Kft.
A FERROBETON Zrt. az ország egyik legnagyobb beton- és vasbetonelem előre gyártó vállalata.
LV International Kft
Morihana
Praktiker
S-System Service Védelmi és Biztonsági Kft.
Eurovéd Zrt
DOVIT Fishing
Atomix halcsalik webáruháza
Timár Mix
Duplakukac
Carp Zoom
King-Baits