Pénzügyőr SE

Természetbarát - Bemutatkozás

Pénzügyőr Sportegyesület Természetbarát SzakosztályaSzakosztályunk célja a NAV munkatársainak, rokonainak és ismerőseinek a szabadidő hasznos és kellemes eltöltése céljából kirándulások, túrák szervezése és lebonyolítása.

Alapvetően négy féle kirándulást ajánlunk a természetkedvelő barátainknak az év minden évszakában, illetve a NAV gyalogló teljesítménytúra szervezését és lebonyolítását vállaljuk. Ehhez évente túratervet készítünk, amelyet az év elején tagjaink számára írásos formában közreadunk, a PSE honlapján megjelenítünk, illetve az évente megrendezett klubnapunkon ezt szóban kiegészítjük.

1. A klasszikus egy napos kirándulások a legkedveltebbek, amikor a túratervben meghatározott időpontban egy viszonylag közeli útvonalon 5-30 km-es távot teljesítünk. Évente 15-25 ilyen jellegű túrát tartunk, amelyet a közeli hegységekben (Budai, Börzsöny, Pilis-Visegrádi, Gerecse, Vértes, Mátra) szoktunk lebonyolítani. A részvételi szám nagyban függ az időjárási körülményektől, és a túra nehézségétől, általában 10-50 fő között mozog. Az utazási költségeket a kirándulók viselik, BKV jegy-bérlet, valamint VOLÁN-MÁV járatra szóló jegyek formájában. A kirándulások részletes kiírásai (táv, szintemelkedés, találkozó helye, stb.) a honlapon a túra hetében megtalálhatók.
2. Az egy napos autóbuszos kirándulásaink is igen népszerűek, itt azonban a résztvevők létszáma korlátozott a busz férőhelye miatt (általában 48 fős a busszal szoktunk utazni). Évente 2-3 túrát szoktunk tartani a középtávoli hegységekben (Gerecse, Vértes, Mátra, Bakony, Bükk, Cserhát). Többségében testületi busszal utazunk, így az utazási költség kedvezőbb, mintha egy bérelt busszal utaznánk.
3. Teljes hétvégés kirándulásokat évente többet is tartunk, a távoli hegységekben (Bükk, Soproni, Kőszegi, Zempléni, Őrség, Mecsek, Aggteleki karszt). Az ilyen kirándulásokon 1-2-3 éjszakai szállást veszünk igénybe. Rövid hétvégeken pénteken megérkezés, szombaton egész napos kirándulás, vasárnap hazautazás előtt rövid városi programok. A hosszabb hétvégeken a plusz napon kerékpáros és/vagy vízitúrát szervezünk a résztvevőknek. Az utazási és szállásköltségeket a résztvevők viselik, többségében saját gépjárművel történik a távoli célpont megközelítése, de testületi mikrobuszokat is szoktunk igényelni, melyeknek kedvezőbb az árfekvése. Ezen kívül az Országos Kék Túra (OKT) és a Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra (DDK) útvonalán is szervezünk ilyen jellegű, több napos kirándulásokat.
4. Autóbuszos több napos külföldi kirándulást is szervezünk elsősorban tagjaink részére, ahol lehetőséget biztosítunk külhoni hegységekben történő túrázásra. A korábbi években 3 napos utakat szerveztünk, mostanság áttértünk a 6 éjszakás utak szervezésére. A Magas-Tátrában jártunk 3 éven keresztül, 2017. évtől kezdődően Erdélybe látogatunk, ahol sorra járjuk a Kárpát-koszorú bérceit. Ezek a kirándulások önköltséges áron kerülnek megrendezésre, tehát fizetni kell az utazási költség mellett a szállás és ellátás költségét is.


Keresés Pénzügyőr SE

Események a hónapban: 13

HKSCPSV


1235
67912
131415161719
2021222326
272830


Csapatbajnokságok eredménye - 2021-2022

ARCHÍVUM

Véletlenszerű Képek

Támogatóink

Nemzeti Adó -és Vámhivatal
Budapest Airport- repülőjegy vásárlás
Hungrana Keményítő- és Izocukorgyártó és Forgalmazó Kft.
Futanet
GEOINFORM
Gilda Max
Spuri Futóbolt
Sportegyesületek Országos Szövetsége
Velossimo Kft.
Smart Int Magyarország Kft.
A FERROBETON Zrt. az ország egyik legnagyobb beton- és vasbetonelem előre gyártó vállalata.
LV International Kft
Morihana
Praktiker
S-System Service Védelmi és Biztonsági Kft.
Eurovéd Zrt
DOVIT Fishing
Atomix halcsalik webáruháza
Timár Mix
Duplakukac
Carp Zoom
King-Baits