Pénzügyőr SE

Természetbarát - Bemutatkozás

Pénzügyőr Sportegyesület Természetbarát SzakosztályaSzakosztályunk célja a NAV munkatársainak, rokonainak és ismerőseinek a szabadidő hasznos és kellemes eltöltése céljából kirándulások, túrák szervezése és lebonyolítása.

Alapvetően négy féle kirándulást ajánlunk a természetkedvelő barátainknak az év minden évszakában, illetve a NAV gyalogló teljesítménytúra szervezését és lebonyolítását vállaljuk. Ehhez évente túratervet készítünk, amelyet az év elején tagjaink számára írásos formában közreadunk, a PSE honlapján megjelenítünk, illetve az évente megrendezett klubnapunkon ezt szóban kiegészítjük.

1. A klasszikus egy napos kirándulások a legkedveltebbek, amikor a túratervben meghatározott időpontban egy viszonylag közeli útvonalon 5-30 km-es távot teljesítünk. Évente 15-25 ilyen jellegű túrát tartunk, amelyet a közeli hegységekben (Budai, Börzsöny, Pilis-Visegrádi, Gerecse, Vértes, Mátra) szoktunk lebonyolítani. A részvételi szám nagyban függ az időjárási körülményektől, és a túra nehézségétől, általában 10-50 fő között mozog. Az utazási költségeket a kirándulók viselik, BKV jegy-bérlet, valamint VOLÁN-MÁV járatra szóló jegyek formájában. A kirándulások részletes kiírásai (táv, szintemelkedés, találkozó helye, stb.) a honlapon a túra hetében megtalálhatók.
2. Az egy napos autóbuszos kirándulásaink is igen népszerűek, itt azonban a résztvevők létszáma korlátozott a busz férőhelye miatt (általában 48 fős a busszal szoktunk utazni). Évente 2-3 túrát szoktunk tartani a középtávoli hegységekben (Gerecse, Vértes, Mátra, Bakony, Bükk, Cserhát). Többségében testületi busszal utazunk, így az utazási költség kedvezőbb, mintha egy bérelt busszal utaznánk.
3. Teljes hétvégés kirándulásokat évente többet is tartunk, a távoli hegységekben (Bükk, Soproni, Kőszegi, Zempléni, Őrség, Mecsek, Aggteleki karszt). Az ilyen kirándulásokon 1-2-3 éjszakai szállást veszünk igénybe. Rövid hétvégeken pénteken megérkezés, szombaton egész napos kirándulás, vasárnap hazautazás előtt rövid városi programok. A hosszabb hétvégeken a plusz napon kerékpáros és/vagy vízitúrát szervezünk a résztvevőknek. Az utazási és szállásköltségeket a résztvevők viselik, többségében saját gépjárművel történik a távoli célpont megközelítése, de testületi mikrobuszokat is szoktunk igényelni, melyeknek kedvezőbb az árfekvése. Ezen kívül az Országos Kék Túra (OKT) és a Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra (DDK) útvonalán is szervezünk ilyen jellegű, több napos kirándulásokat.
4. Autóbuszos több napos külföldi kirándulást is szervezünk elsősorban tagjaink részére, ahol lehetőséget biztosítunk külhoni hegységekben történő túrázásra. A korábbi években 3 napos utakat szerveztünk, mostanság áttértünk a 6 éjszakás utak szervezésére. A Magas-Tátrában jártunk 3 éven keresztül, 2017. évtől kezdődően Erdélybe látogatunk, ahol sorra járjuk a Kárpát-koszorú bérceit. Ezek a kirándulások önköltséges áron kerülnek megrendezésre, tehát fizetni kell az utazási költség mellett a szállás és ellátás költségét is.


Keresés Pénzügyőr SE

Események a hónapban: 17

HKSCPSV124
5689
12131516
192021222325
26272931

Csapatbajnokságok eredménye - 2020-2021

ARCHÍVUM

Véletlenszerű Képek

Támogatóink

Nemzeti Adó -és Vámhivatal
Budapest Airport- repülőjegy vásárlás
Hungrana Keményítő- és Izocukorgyártó és Forgalmazó Kft.
Futanet
GEOINFORM
Gilda Max
Spuri Futóbolt
Sportegyesületek Országos Szövetsége
Velossimo Kft.
Smart Int Magyarország Kft.
Eurovéd Security Zrt.
LV International Kft
Morihana
Atomix halcsalik webáruháza
DOVIT Fishing
Praktiker