Pénzügyőr SE

Aranyérmes lett a junior férfi kézilabda csapat!

 Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
Aranyérmes lett a junior férfi kézilabda csapat, megelőzve a Ferencvárost és a Honvédot. Vetési Iván, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke adta át a díjat egy remek hangulatú rendezvényen vasárnap kora este.
Férfi felnőtt NB II Eredmények

22. forduló
Pénzügyőr SE - Albertirsa TKSC 33:28


Felnőtt csapatunk győzelemmel zárta az évet, így helyet cserélt a tabellán a vendég Albertirsával és a 7. helyen fejezte be a szezont. Viszont jövőre remélhetőleg még ennél is feljebb sikerül zárniuk majd az évet.
Pénzügyőr SE: Gyöngyösi 8, Molnár 6, Váradi 6, Csatlós 4, Fazekas 4, Szabó 2, Varga 2, Borgulya 1, Bak, Kalácska, Karvalics, Keresztes, Komáromi, Pados, Tokai, Zsoldos

Vezetőedző: Szögi Gábor

Férfi junior NB II Eredmények

22. forduló
Pénzügyőr SE - Albertirsa TKSC 41:27


Junior csapatunk kemény, szép játékkal egyértelművé tette, hogy ki fogja megnyerni ezt a mérkőzést, és ezzel azt is, hogy ki fogja idén megnyerni a bajnokságot. A fiúk egész évben rengeteget dolgoztak és igazán sokat tettek azért a pályán, hogy végül a képzeletbeli dobogó legmagasabb fokára állhassanak, tegyük hozzá, megérdemelten. A mérkőzés után a szakosztály vezetősége egy a bajnoki csapathoz méltó ünnepséget szervezett a fiataloknak, ezzel is elismerve, és megbecsülve álhatatos munkájuk eredményét. Reméljük jövőre a bajnoki cím megvédését ünnepelhetjük majd velük. Szép volt fiúk, hajrá Pénzügyőr!
Pénzügyőr SE: Tokai 9, Fazekas 6, Bak 5, Karvalics 5, Makai 3, Vidács 3, Aracsi B. 2, Banga 2, Gaál 2, Zsoldos 2, Földiák 1, Markó 1, Aracsi Á., Borgulya, Farkas, Kalácska

Edző: Szűcs László


Keresés Pénzügyőr SE

Csapatbajnokságok eredménye - 2019-2020

PSE nyári táborok 2020

2019 PSE nyári táborok

ARCHÍVUM

Véletlenszerű Képek

Támogatóink

Nemzeti Adó -és Vámhivatal
Budapest Airport- repülőjegy vásárlás
Futanet
GEOINFORM
Gilda Max
Spuri Futóbolt
Sportegyesületek Országos Szövetsége
Velossimo Kft.
BioTechUSA protein-vitamin.hu
Smart Int Magyarország Kft.
Eurovéd Security Zrt.
LV International Kft
Morihana
Atomix halcsalik webáruháza
DOVIT Fishing