Pénzügyőr SE

COVID protokoll

 Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
Tisztelt Sportolók!A fokozódó járványügyi helyzetre való tekintettel a Pénzügyőr Sportegyesület vezetősége (továbbiakban: PSE) utánpótlás csapatai számára az alábbi COVID protokollt teszi közzé:

A PSE utánpótlás sportolói a kialakult helyzetben kötelesek a tőlük telhető mértékben mindent megtenni annak érdekében, hogy a COVID fertőzés felbukkanása elkerülhető legyen az egyesület keretein belül. A PSE vezetése a kialakult helyzetben elvárja sportolóitól és munkatársaitól és tagjaitól a hatályos rendelkezéseknek és iránymutatásoknak megfelelő, felelősségteljes viselkedést a mindennapokban (maszkviselés, távolságtartás, rendszeres kézfertőtlenítés).

Az edzésre való belépés előtt kötelező az edzéshelyszíneken, vagy az edzőknél található kézfertőtlenítő használata. Emellett kérjük, minden játékos tartson magánál saját kézfertőtlenítőt arra az esetre, ha az nem áll rendelkezésre. Az edzés megkezdése előtt az edzők lázmérést végezhetnek – 37.5 C testhőmérséklet felett, vagy a COVID fertőzés tüneteit mutató sportoló az edzésre nem léphet be.

Amennyiben bármely sportoló környezetében COVID gyanús eset merül fel, arról haladéktalanul köteles tájékoztatni edzőjét, aki haladéktalanul értesíti a szakosztály vezetőjét. A tájékoztatást telefonon vagy írásban (sms, e-mail) kell megtenni! A sportoló mindaddig nem látogathatja csapata edzéseit, ameddig a COVID gyanús eset PCR vizsgálata meg nem történt, és a járványügyi protokollnak megfelelően nem tudja igazolni azt, hogy az érintett nem fertőződött meg a COVID-19 vírussal. Ez alól kivételt jelent, ha a sportoló maga két negatív PCR teszttel igazolni tudja, hogy nem fertőződött meg a COVID-19 vírussal (vagy két hetes karanténba vonul).

Amennyiben a sportoló környezetében igazolt COVID fertőzött bukkanna fel, arról a sportoló haladéktalanul köteles tájékoztatni edzőjét, aki haladéktalanul értesíti a szakosztály vezetőjét, aki az ügyvezető igazgatót tájékoztatni köteles. A tájékoztatást telefonon vagy írásban (sms, e-mail) kell megtenni! A sportoló mindaddig nem látogathatja csapata edzéseit, ameddig a járványügyi protokollnak megfelelően, két negatív PCR teszttel nem tudja igazolni, hogy ő maga nem fertőződött meg a COVID-19 vírussal.

Amennyiben a sportoló a COVID-19 fertőzésre utaló tüneteket észlel magán, haladéktalanul értesítse háziorvosát! A járványügyi protokoll keretében a háziorvos értesítheti a mentőszolgálatot, akik elvégzik a tesztet.

Amennyiben a sportoló COVID-19 vírussal történt megfertőződése igazolódik, a fertőzés tényéről köteles haladéktalanul tájékoztatni csapata edzőjét, aki gondoskodik a csapat többi játékosának, valamint a szakosztály vezetésének azonnali értesítéséről. A szakosztály vezetője azonnali hatállyal tájékoztatja a PSE ügyvezető igazgatóját. A tájékoztatást ez esetben is telefonon vagy írásban (sms, e-mail) kell megtenni!

Ilyen esetben a csapat edzéseit azonnali hatállyal felfüggesztjük! A hatályos járványügyi előírások szerint a fertőzött személlyel kapcsolatba került összes személynek kötelező karanténba vonulnia, a tesztelésükről első körben, kontaktkutatás keretében az állam gondoskodik.


Az edzések újraindítására két esetben van lehetőség:


1. a hivatalos kéthetes karanténidőszak leteltével, amikor a karantént a hatóság hivatalosan feloldotta
2. a járványügyi protokollban előírt, 2 db, 5 napon belüli negatív PCR teszt esetén
amennyiben megfelelő számú játékos összejön.


Amennyiben valamely csapat edzője fertőződik meg a COVID-19 vírussal, a fertőzés tényéről köteles haladéktalanul tájékoztatni a szakosztály vezetőjét és a csapata játékosait. A szakosztályvezető azonnali hatállyal tájékoztatja az ügyvezető igazgatót. A tájékoztatásnak telefonon vagy írásban (sms, e-mail) kell megtörténnie! Ilyen esetben a csapat edzéseit azonnali hatállyal felfüggesztjük! A hatályos járványügyi előírások szerint a fertőzött személlyel kapcsolatba került összes személynek kötelező karanténba vonulnia, a tesztelésükről első körben, kontaktkutatás keretében az állam gondoskodik. Az edzések újraindítására két esetben van lehetőség:


1. a hivatalos kéthetes karanténidőszak leteltével, amikor a karantént a hatóság hivatalosan feloldotta
2. a járványügyi protokollban előírt, 2 db, 5 napon belüli negatív PCR teszt esetén
amennyiben a csapat edzései másik edzővel megoldhatóak és megfelelő számú játékos összejön.


A PSE vezetése nyomatékosan kéri, hogy ebben az időszakban azok a játékosok, akik bármilyen, felsőlégúti betegségre utaló tünetet, vagy egyéb, esetleges COVID fertőzésre utaló tünetet észlelnek magukon, azok maradjanak távol az edzésektől!

Emellett nyomatékosan kérjük sportolóinkat, hogy a fokozódó járványügyi helyzetre való tekintettel kerüljék a tömegrendezvényeket, a zárt térben, sok ember részvételével zajló szabadidős eseményeket.

Kérünk mindenkit a kialakult helyzet miatt, különös körültekintéssel figyeljenek önmaguk illetve mások egészségére.


Megértésüket köszönjük!

Pénzügyőr SE

Keresés Pénzügyőr SE

Események a hónapban: 12

HKSCPSV


1
23458
910121315
1617181922
2324262729
30

Csapatbajnokságok eredménye - 2020-2021

ARCHÍVUM

Véletlenszerű Képek

Támogatóink

Nemzeti Adó -és Vámhivatal
Budapest Airport- repülőjegy vásárlás
Hungrana Keményítő- és Izocukorgyártó és Forgalmazó Kft.
Futanet
GEOINFORM
Gilda Max
Spuri Futóbolt
Sportegyesületek Országos Szövetsége
Velossimo Kft.
Smart Int Magyarország Kft.
Eurovéd Security Zrt.
LV International Kft
Morihana
Atomix halcsalik webáruháza
DOVIT Fishing
Praktiker
A FERROBETON Zrt. az ország egyik legnagyobb beton- és vasbetonelem előre gyártó vállalata.