Pénzügyőr SE

NAV-PSE 5 km-es futóverseny - eredmények

 Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
A Pénzügyőr Sportegyesület Túra és Verseny Szakosztálya és NAV Képzési, Egészségügyi és Kulturális Intézete virtuális futóversenyt rendezett 2020. májusában.


A szokatlan verseny ötletét az adta, hogy sajnos a tavaszi futóversenyeket és a legtöbb nyári futóversenyt elhalasztották, sok verseny idén el is maradt, de a járványhelyzettel összefüggő korlátozások és tilalmak ellenére az aktuális előírások betartásával a szabadban lehet sportolni, így futni is. A Pénzügyőr SE Túra és Verseny Szakosztálya a futói számára 2020. május elején szervezett egy 10 km-es virtuális futóversenyt, amelynek kedvező fogadtatása volt, sok pozitív visszajelzés érkezett a szervezőkhöz, így május végére egy rövidebb, 5 km-es verseny ötletével kerestük meg a NAV KEKI-t annak érdekében, hogy minél többen kedvet kapjanak hozzá és részt vegyenek rajta.

Az 5 km-es távot a várakozásunknál is többen teljesítették, összesen 81 fő, köztük 38 hölgy és 43 férfi futó vett részt a megmérettetésen. A részletes eredmények a mellékelt táblázatban találhatóak, az első két fülön a NAV-os hölgyek és férfiak, a harmadik-negyedik fülön a PSE tag hölgyek és férfiak, az ötödik fülön pedig az összesített eredmény látható. A hölgyek közül Bereczné Marhás Andrea, a férfiak közül pedig Bartók Levente Szabolcs volt a leggyorsabb, de minden kategóriában egy percen belül volt az első három futó eredménye.

Az 5 km-es táv teljesítésére egy hét állt rendelkezésre, volt aki már az első nap hajnalán futócipőt húzott, és volt aki halogatta a teljesítést, közben figyelve a többiek addigi eredményét. Voltak akik az egy hét alatt többször is nekivágtak a távnak, próbálva minél jobb eredményt elérni, volt aki háromszor is lefutotta az 5 km-t. Lehetett futni bárhol, városi utcákon, kijelölt futópályákon, erdei utakon, futópadon, mindenki maga választhatta meg a helyet, ahol futni szeretne. A verseny a célját elérte, sokan megmozdultak és többen teljesítették egyéni legjobbjukat. Aki a képzeletbeli rajtvonalhoz állt, igyekezett kihozni a legjobbat magából, versenyezve a saját idejével, vagy a többiek eredményével, akár úgy is, hogy a felesége számolt vissza neki a rajtvonalnál, majd biztatta a hajrában. Egy közös versenyen néhányan talán még gyorsabbak lettek volna, mert sokan egymáshoz nagyon közeli idővel értek célba, az első két helyezett között is csak 1 másodperc döntött, de született több közeli, akár másodpercre azonos eredmény is.

EREDMÉNYEK


A visszajelzéseket és a beszámolókat olvasva érdemes volt megszervezni ezt a versenyt, sokan várják a folytatást. Előre láthatólag legközelebb már tudunk hagyományos futóversenyt szervezni, hamarosan jelentkezünk a megszokott őszi versenyek kiírásával.

Mindenkinek gratulálok az eredményéhez! A megérdemelt díjakat belső postával fogjuk eljuttatni a helyezettekhez.

Polgári RóbertKeresés Pénzügyőr SE

Csapatbajnokságok eredménye - 2019-2020

PSE nyári táborok 2020

2019 PSE nyári táborok

ARCHÍVUM

Véletlenszerű Képek

Támogatóink

Nemzeti Adó -és Vámhivatal
Budapest Airport- repülőjegy vásárlás
Futanet
GEOINFORM
Gilda Max
Spuri Futóbolt
Sportegyesületek Országos Szövetsége
Velossimo Kft.
BioTechUSA protein-vitamin.hu
Smart Int Magyarország Kft.
Eurovéd Security Zrt.
LV International Kft
Morihana
Atomix halcsalik webáruháza
DOVIT Fishing