Pénzügyőr SE

Tavaszi 10 km-es futóversenyt tartottunk!

 Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
A PSE Túra- és Versenyszakosztályának a tagjai sokféle egyéni sportot űznek. Tényleg a kerékpározástól, a teljesítménytúrázáson keresztül, a nyíltvízi úszásig minden előfordul, de leginkább a futóversenyeken találkozunk.
Tavaszi tízesA PSE Túra- és Versenyszakosztályának a tagjai sokféle egyéni sportot űznek. Tényleg a kerékpározástól, a teljesítménytúrázáson keresztül, a nyíltvizi úszásig minden előfordul, de leginkább a futóversenyeken találkozunk.
Vagyis találkoztunk eddig, mert a kijárási korlátozás elfújta a betűket a versenynaptárból őszig mindenképpen. A versenyekben az a jó, hogy célt adnak, motiválnak… Lehet hozzájuk igazítani a felkészülést, a formát.
Ha nincs verseny, akkor is motiválni kellene a tagjainkat.
Ez volt az a gondolat, amiért április 28-án meghirdettük a szakosztály tagjainak a Tavaszi 10 kilométeres (ha már a NAV futói körében népszerű Vivicittá elmaradt, aminek a klasszikus távja a tíz kilométer) versenyt, amit a május elsejei hosszú hétvégén lehetett teljesíteni, természetesen a kijárási korlátozás szabályainak megfelelően egyénileg. Akár többször is, de persze mindenki a legjobb idejével versenyezhetett.
Már az első visszajelzések is arról szóltak, hogy többen örültek az ötletnek.
Végül a háromnapos hétvégén tíz hölgy és huszonhat úr szakította át a képzeletbeli célvonalat tizennégy településen. A teljesítés igazolására beküldött trackeket elnézve, akadtak olyanok, akik nem ugyanakkor, de ugyanazon a pályán futották le a tíz kilométerüket.
Még olyan is rajthoz állt, aki már évek óta nem indult futóversenyen.
Nagyszerű eredmények születtek.

Tavaszi 10 km-es futóversenyt tartottunk!A hölgyeknél Kálmánné Valki Diana, míg az uraknál Ökrös Zoltán volt a leggyorsabb.
Sajnos akadtak olyanok, akik ezen a hétvégén nem tudtak rajthoz állni, sérülés miatt, vagy csak mert nekik ez a táv még hosszú volt… de még ők is billentyűt ragadtak, hogy tetszik nekik az ötlet és jó lenne egy következő forduló.
Ezért azt fontolgatjuk (közkívánatra!), hogy a kijárási korlátozás ideje alatt rendezünk még hasonló versenyt, csak a távon változtatunk, hogy még többen részt tudjanak venni.

EREDMÉNYEK
Regula Tamás
Keresés Pénzügyőr SE

Nincsenek események a hónapban.

HKSCPSV

12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

2020-09-05 - 08:00
DDK túra

Csapatbajnokságok eredménye - 2019-2020

PSE nyári táborok 2020

2019 PSE nyári táborok

ARCHÍVUM

Véletlenszerű Képek

Támogatóink

Nemzeti Adó -és Vámhivatal
Budapest Airport- repülőjegy vásárlás
Futanet
GEOINFORM
Gilda Max
Spuri Futóbolt
Sportegyesületek Országos Szövetsége
Velossimo Kft.
BioTechUSA protein-vitamin.hu
Smart Int Magyarország Kft.
Eurovéd Security Zrt.
LV International Kft
Morihana
Atomix halcsalik webáruháza
DOVIT Fishing