Pénzügyőr SE

Névadó szponzor a Sakk szakosztálynál

 Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
Együttműködési megállapodást kötött a Pénzügyőr Sportegyesület és a Morihana Kft.: a támogatásért a Sakk szakosztálynak a nemzeti bajnokságban játszó csapatai Morihana Pénzügyőr SE néven indulnak a 2019/20-as versenyidényben.
A Morihana Kft. egy magyar tulajdonú tanácsadócég, amely vállalatoknak segít jobbá válni nemzetközi kapcsolatok, hatékonyabb üzleti folyamatok és eredményesebb informatikai megoldások révén. A szponzorált egyesület és a szakosztály kiválasztásával kapcsolatban a tisztesség és a szellemi teljesítmény elismerése volt a fő szempont. Ahogyan a sportban, úgy a versenyszférában is alapvető fontosságú, hogy tiszta szabályok szerint és fair versenyben tudjanak a szereplők megmérettetni – ezért is gondolta a Névadó Szponzor, hogy olyan egyesületet támogat, amelyről mindenkinek a gazdaság fehérítése jut eszébe. Szakosztályszinten pedig azért a sakk került kiválasztásra, mert ez a szellemi sportok világszinten legjelentősebb képviselője. Ezenkívül a Pénzügyőr SE sakkcsapata több, mint tíz éve stabil résztvevő, a 2013/14-as idényben pedig bronzérmes a nemzeti bajnokság első osztályában, és minden évben jelentős erőforrásokat biztosít az utánpótlás-nevelésre is.

Balról jobbra: Lovas Zsolt: Sakk szakosztály vezetője (PSE), dr. Bagi Melinda: Pénzügyőr Sportegyesület ügyvezető igazgatója és Szamosközi Péter: Morihana Kft. ügyvezetőjeKapcsolódó honlapok:
Pénzügyőr SE - http://www.penzugyorse.hu
Morihana Kft. - https://www.morihana.hu/

Budapest, 2019.09.28.


Keresés Pénzügyőr SE

Események a hónapban: 4

HKSCPSV


1235
6791112
131415161718
20212223242526
2728293031

Csapatbajnokságok eredménye - 2021-2022

ARCHÍVUM

Véletlenszerű Képek

Támogatóink

Nemzeti Adó -és Vámhivatal
Hungrana Keményítő- és Izocukorgyártó és Forgalmazó Kft.
Futanet
Spuri Futóbolt
Sportegyesületek Országos Szövetsége
A FERROBETON Zrt. az ország egyik legnagyobb beton- és vasbetonelem előre gyártó vállalata.
LV International Kft
Morihana
DOVIT Fishing
Atomix halcsalik webáruháza
Timár Mix
Duplakukac
Carp Zoom
King-Baits