Pénzügyőr SE

Napközis tábor a Kőérben

 Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
Idén ismét megtartottuk az augusztusi gyermeksport táborunkat. A tábori foglalkozások a küzdősportágakra lettek felfűzve. Judo, birkózás, ökölvívás, karate és lövészet sportágat próbálhatták ki a jelentkező gyermekek.
Figyelembe véve a Testületben szolgáló szülők kérését, most a 8-14 éves fiúk, lányok részére szerveztünk tábort. Találkozó a büfénél volt fél 8 körül, alkalmazkodva a NAV munkaidőrendhez
Szerdán, az ismerkedés után az egyen PSE póló kiosztását követően, rögtön belecsaptunk a küzdelmekbe. Birkózással kezdtünk és boksszal folytattuk. Az alapok után már az ütőpárnát, kesztyűket és testpajzsot használva ismerkedtek a gyermekek az ütés, rúgás élményével. Az ebéd és a délutáni uzsonna is hamar elfogyott. Ami nem is csoda, mert baracklekváros gofrit is kaptak.
Az első kemény napot követően, másnap reggel is mindenki lelkesen megjelent és érdeklődve várta a napi izgi feladatokat. PSE busszal és személyautóval a KEKI Királyok úti oktatási centrumbába mentünk ki. Itt egy ügyességi versenyt szerveztünk. Az előzőleg megírt járőrnaplóval felvértezve, ami a 0. feladat volt. Ezután a 3 csapat 5 állomással küzdött meg. A nyertes team a „KECSKÉK” volt, de persze mindenki kapott csokit a teljesítésért. Az ebéd előtt és után a medence adta felfrissülést élveztük. Volt még tollas és petanque verseny is.
Pénteken a bemelegítés után, lövészettel kezdtünk. Utána a strandröpi pályán próbáltunk szerencsét, a homokban futás nem volt egyszerű feladat. Mivel az idő már nem a kánikulába hajlott, így kint töltöttük el ebédig az időt. Után kis edzés, majd a táborzáró ceremónián értékeltük a pár nap eseményeit. Mindenki kapott PSE/NAV érmet és emléklapot
A kis csapat a végére jól összekovácsolódott és minden résztvevő érdekes élményekkel és boldogan szállingózott vissza a családjához. A csapatfotó ismét a KEKI-ben a táborhely mellett a retro háznál készült. (csatolva)
A csapatból kiemelhetnénk majd mindenkit, mert volt esemény bőven, ami emelte a színvonalat és a kedvet, de talán Sacit kéne, mert Ö a tábor után is kivette a részét egy tábori klip elkészítésében, ami a Facebook csoportban látható, bár a zenét az oldal letiltotta, de azért jól sikerült.
Köszönet a résztvevőknek, ügyesek voltak. Külön köszönet illeti a segítőket, edzőket a lelkes munkájukért és a PSE-t, hogy a szállítást is biztosították.

Napközis tábor a KőérbenNapközis tábor a KőérbenNapközis tábor a Kőérben
Napközis tábor a KőérbenNapközis tábor a KőérbenNapközis tábor a Kőérben
Hajrá Pénzügyőr!


Budapest, 2019. 08. 26.
Zachár Attila s.k.
További fotók a szakosztály közösségi oldalán. Boxteam and Combatsport of Pse, illetve a PSE honlapon lesznek.

Keresés Pénzügyőr SE

Események a hónapban: 25

HKSCPSV

345678
101114
17181920
24

Csapatbajnokságok eredménye - 2019-2020

ARCHÍVUM

Véletlenszerű Képek

Támogatóink

Nemzeti Adó -és Vámhivatal
Budapest Airport- repülőjegy vásárlás
Futanet
GEOINFORM
Gilda Max
Spuri Futóbolt
Sportegyesületek Országos Szövetsége
Velossimo Kft.
BioTechUSA protein-vitamin.hu
Smart Int Magyarország Kft.
Eurovéd Security Zrt.
LV International Kft
Morihana