Pénzügyőr SE

Beszámoló az Asztalitenisz Veterán Európa Bajnokságról

 Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
2019. július 1-6. között került megrendezésre a Budapesten lévő BOK csarnokban az Asztaliteniszezők Veterán Európa Bajnoksága. A Pénzügyőr Sportegyesületet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal hivatásos állományú tagjai, Gelléri Zoltán és Agócs Péter képviselték, egyéni és páros versenyszámokban.

Az egyéni versenyszámban mindkét versenyzőnk magabiztosan megnyerte a selejtezőcsoportját ezzel biztosítva helyüket a legjobbak között a főtáblán.

Gelléri Zoltán a főtábla első fordulójában magabiztosan verte német ellenfelét, majd ezt követően a verseny 4. helyen kiemelt török játékossal játszott és végül 3:2 arányban, a döntő szettben 2 poénnal maradt csak alul erősebb ellenfelével szemben, aki az előző Európa bajnokságon a második helyen végzett.

Agócs Péter a főtáblán magabiztosan menetelt egészen a 4 fordulóig, először egy olasz, majd egy német és egy belga ellenfél legyőzésével. Ezt követően egy orosz versenyzőtől szenvedett vereséget szintén 3:2 arányban.

A páros versenyszámban a Gelléri Zoltán – Agócs Péter páros magabiztosan teljesítette a selejtezőket, mivel a csoportjukat simán megnyerték, ezzel biztosítva helyüket a főtáblán. A főtábla 1. fordulójában simán legyőzték német ellenfeleiket, majd következett az 1. helyen kiemelt francia páros, akik ellen óriási győzelmi esélyeink voltak, hiszen 3 meccslabdánk volt, de sajnos egyiket sem sikerült értékesíteni.

Minden egybevetve, Gelléri Zoltán és Agócs Péter sikeresen helyt álltak, mivel a legjobb versenyzőknek is egyenrangú ellenfelei voltakés győzelmi esélyeik is voltak ellenük.

Ezúton szeretnénk megköszönni Molnár Tamás Elnök Úrnak és dr. Bagi Melinda Ügyvezető Igazgató Asszonynak, hogy lehetővé tették Gelléri Zoltán és Agócs Péter indulását a Veterán Európa Bajnokságon.

Keresés Pénzügyőr SE

Csapatbajnokságok eredménye - 2019-2020

PSE nyári táborok 2020

2019 PSE nyári táborok

ARCHÍVUM

Támogatóink

Nemzeti Adó -és Vámhivatal
Budapest Airport- repülőjegy vásárlás
Futanet
GEOINFORM
Gilda Max
Spuri Futóbolt
Sportegyesületek Országos Szövetsége
Velossimo Kft.
BioTechUSA protein-vitamin.hu
Smart Int Magyarország Kft.
Eurovéd Security Zrt.
LV International Kft
Morihana
Atomix halcsalik webáruháza
DOVIT Fishing