Pénzügyőr SE

NAV-PSE Gyulai Futóverseny eredménye

 Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
NAV-PSE FUTÓVERSENY, 2019.05.11. GYULA

A Pénzügyőr Sportegyesület és a NAV Képzési, Egészségügyi és Kulturális Intézete hatodik alkalommal hirdetett futóversenyt a NAV dolgozói és a PSE tagjai részére Gyulán. A versenyre a „XI. Fuss a Sérült Gyermekekért!” rendezvény keretében kerül sor 2019. május 11. napján.

Az elmúlt években a futás egyre népszerűbb lett, egyre többen futnak szabadidejükben és egyre többen járnak futóversenyekre is. Ezen a hétvégén is több futóverseny volt az országban, talán ennek tudható be, hogy idén kevesebb résztvevője volt a gyulai versenynek, de aki ott volt, nem csalódott a szervezésben és a programokban. A NAV és a Pénzügyőr SE részéről 51 futó nevezett, csakúgy, mint az előző évben. Reggel a gyermek futamokkal indult a verseny, majd a nagyobbak, illetve a felnőttek következtek. Lehetett választani a 7 km, a 21 km és a 42 km-es távok közül, valamint lehetett teljesíteni 3 fős váltóban a félmaratont. Ezen kívül lehetett jelentkezni a kerékpáros teljesítménytúrákra 42 km és 100 km távon.

A helyszín a szokásos volt, a gyulai Vár előtti terület impozáns helyet biztosított a versenyközpontnak. A versenyre pedig Gyula legszebb részein jelöltek ki egy 7 kilométeres kört, futottunk például a szépen felújított belvárosban a turisták között, Gyula legszebb parkjában, valamint a gyulai Várfürdő területén. Az időjárás már-már nyárias volt, a Várfürdőben az első körben még fürdőköpenyben sétáltak a vendégek, de mire a harmadik kört teljesítettük, már sokan napoztak. A maratonistákat pedig reggel kiszállították Nagyszalontára, onnan futottak Gyulára, és ők is a gyulai Várnál érkeztek a célba.

A rendezvény alapvetően a jótékonyságról szólt, a sérült gyermekek részére történő adománygyűjtés, a róluk való gondoskodás jegyében telt. Sok résztvevő külön a sérült futóknak kiírt kategóriában szerepelt. A magam részéről elmondhatom, hogy megható érzés együtt versenyezni a sérült gyermekekkel és felnőttekkel, a verseny során mindig külön buzdítom őket, külön szurkolok nekik.

A NAV-PSE verseny eredményei a csatolt táblázatban láthatóak. Ki kell emelni, hogy a félmaratoni távon az összesített eredménylistában a hölgyek között a harmadik helyen végzett Sztancsik Brigitta, a férfiak között második helyezett Zelei Zsolt, a harmadik Jurth Gyula volt, akik tehát a helyszínen is dobogóra állhattak.

A NAV-PSE verseny díjait a verseny után eljuttatjuk a helyezetteknek, minden résztvevőnek gratulálunk a teljesítményéhez!


Eredmények:

Eredmények (xls)


Teljes nézet


Polgári RóbertKeresés Pénzügyőr SE

Nincsenek események a hónapban.

HKSCPSV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Nincs közelgő esemény

Csapatbajnokságok eredménye - 2019-2020

PSE nyári táborok 2020

2019 PSE nyári táborok

ARCHÍVUM

Véletlenszerű Képek

Támogatóink

Nemzeti Adó -és Vámhivatal
Budapest Airport- repülőjegy vásárlás
Futanet
GEOINFORM
Gilda Max
Spuri Futóbolt
Sportegyesületek Országos Szövetsége
Velossimo Kft.
BioTechUSA protein-vitamin.hu
Smart Int Magyarország Kft.
Eurovéd Security Zrt.
LV International Kft
Morihana
Atomix halcsalik webáruháza
DOVIT Fishing