Pénzügyőr SE

NAV Sportnap

 Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
Ismét egy jól szervezett családi és sportnapot tudhatunk magunk mögött. Idén a DBAVIG és a RIP közös eseményét a Bevetési Igazgatóság, Határ úti objektumában rendeztük meg, szeptember 22-én.
Minden nagyon jól szervezetten működött csak az időjárást nem tudtuk befolyásolni, vagyis, talán egy kicsit, egy üveg ásványvizet locsoltunk a gyepre a klímafelelősnek, hogy ne essen annyi eső. És bejött, kevés esővel úsztuk meg a napot. 
A megnyitót egy aranyos táncegyüttes vezette fel, ami egyben bemelegítésként is szolgált a versenyekre.
A programok színes kavalkádja jellemezte az eseményt. Voltak versenyek, futó, sok korosztályban. Légfegyveres lövészet, evezés, petanque, röplabda, labdarúgás.
Különböző bemutatókon is résztvehettek a kollegák és a családtagok. Light spartan, Airsoft lövészet, Fegyver simogató, (AK és ADM). Interaktív küzdősport kicsiknek is, bokszkesztyűben. Szimultán sakk 6 táblán egyszerre. Lánycsapat amerikai focibemutatója és NAV kutyás csempész, drogfelderítő bemutató.
A jelentkezők, résztvevők kedvezményesen kaptak, szendvicset, csokit, vizet ebédre. Valamint bográcsban főtt étkek versenye is volt, ami nagy sikert aratott, mivel az fogyott el a leghamarabb, még főni láttam, de utána csak az üres bográcsot.
Egy nagyon jó hangulatú esemény volt, a zord idő ellenére is. Akik eljöttek, mind nyertek valamit vagy csak kipróbálhatták az e napra szervezett érdekességeket, pl, egy BTR harckocsiban való utazást is a fentieken kívül.
Köszönet illeti a szervezőket, külön nem emelnék is senkit, mert egy szuper jó csapat volt, ami az eseményt is jellemezte. Bár, ha mégis valakit, akkor Karacs Zsolt és csapata nagyon sokat tett a sportnap sikeréért.
Külön, köszönet a támogatóknak, teljesség igénye nélkül. VPDSZ, NAVOSZ, NAV NYOSZ, DBAVIG és a RIP vezetősége, MKK, illetve a Küzdősport és a Sakk szakosztály tagjainak is.
Reméljük, jövőre ismét megfutjuk a kört.Teljes nézet

Teljes nézet

ZA
Keresés Pénzügyőr SE

Események a hónapban: 12

HKSCPSV


1234
6789
1314151617
202122232425
2728293031

Csapatbajnokságok eredménye - 2018-2019

PSE nyári táborok 2019

2019 PSE nyári táborok

ARCHÍVUM

Véletlenszerű Képek

Támogatóink

Nemzeti Adó -és Vámhivatal
Budapest Airport- repülőjegy vásárlás
Futanet
GEOINFORM
Gilda Max
Spuri Futóbolt
Sportegyesületek Országos Szövetsége
Velossimo Kft.
BioTechUSA protein-vitamin.hu
Smart Int Magyarország Kft.
Eurovéd Security Zrt.
LV International Kft