Pénzügyőr SE

PSE Arany Dublinban Nogiben

 Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
Verseny Beszámoló


Idén szeptember 01-én került megrendezésre Írország fővárosában Dublinban a North American Grappling Asociatin (röviden : NAGA) világkupa európai selejtezője. A bajnokságon több országból mint pl.: Brazil, Lengyel, Orosz, Ukrán, Román, Német, Francia és még sok más európai és közelkeleti országból érkeztek versenyzők hogy liszensz jogot szerezhessenek. A versenyen megközelítőleg 2000 nevező indult több versenyszámban. Az egy napon keresztül zajló mérkőzések elég nehezek és fárasztók voltak.
Én felnőtt korosztályban -100 Kg-ban mérettem meg magamat Nogi és Gi Submission szabály rendszerben. A megmérettetésen együtt versenyeztem Szabó Róbert edzőmmel illetve Dobó Viktorral és Kincses Bence edzőtársammal.
A világkupa sorozat sajátossága, hogy licens szerzésével szabadkártyát lehet szerezni az amerikai világbajnokságra és több nemzetközi eseményre a legnehezebbike a Dubai ADCC-re. A küzdelmek egyenes kiesésben zajlottak. Az ellenfelek nagyon jól képzettek, erősek és motiváltak voltak.
Rendkivűl nehéz küzdelmek után sikerült -100 kg-ban Nogi submission-ben arany szereznem. A döntőben egy lengyel speciális egységnél szolgáló kiképzővel mérettethettem meg magam.
Nehéz és fárasztó küzdelemben pontozással sikerült nyernem. Ezuton is minden elismerésem a lengyel katonáé mert egyetlen folytást sem kopogot akkor sem mikor már fent ált a tartós sérülés esélye is. Gi submission-ben pedig ezüst érmet sikerült elhoznom.
A döntőben egy Brazil ellenfelem volt aki nagyon erősen és dinamikusan küzdött. Sajnos a küzdelme alatt kisodródtuk a versenytérről és fejel szétfejeltem a pontozó asztalt aminek következtében eszméletemet vesztettem így az addigi pontozás eredményeképpen 2 ponttal alulmaradtam az ellenfelemtől.
Az eredményhez elengedhetetlen volt Szabó Károly vezérőrnagy Úr, Polcz Attila dandártábornok Úr, Szabó János alezredes Úr, Kupecz József alezredes Úr és a PSE adhatós segítsége.


BSZL

Keresés Pénzügyőr SE

Események a hónapban: 2

HKSCPSV

1
345679
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Nincs közelgő esemény

Csapatbajnokságok eredménye - 2018-2019

PSE nyári táborok 2019

2019 PSE nyári táborok

ARCHÍVUM

Támogatóink

Nemzeti Adó -és Vámhivatal
Budapest Airport- repülőjegy vásárlás
Futanet
GEOINFORM
Gilda Max
Spuri Futóbolt
Sportegyesületek Országos Szövetsége
Velossimo Kft.
BioTechUSA protein-vitamin.hu
Smart Int Magyarország Kft.
Eurovéd Security Zrt.
LV International Kft