Pénzügyőr SE

Sziporkázó Pénzügyőr Arany csillag a Judo Grand Prix-n

 Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
A Budapesten megrendezett Judo Grand Prix, egyben már a Tokiói Olimpia kvalifikációs versenye. Az eseményt 2018. augusztus 10-12 közt rendezték meg. 86 országból, 573 judoka lépett tatamira a Papp László Sportarénában.
A Pénzügyőr Sportegyesület csillaga Tóth Krisztián (90kg) minden egyes meccsén feltüzelte a lelkes közönséget és sikeresen abszolválta a meccseket.
A szlovák Zilka ellen ipponnal nyert, az egyiptomi Hazemet a leléptetésig hajtotta, a cseh Klammert szoros csatában aranyponttal ütötte ki a továbbjutásból, az elődöntőben pedig a spanyol Sherazadishvili ellen győzött wazaarival, s bejutott a döntőbe.
Ahol az ellenfele a grúz Margiani volt, a 2017-es budapesti világbajnokság bronzérmese. Tavaly Jekatyerinburgban találkoztak, akkor Pánczél Gábor tanítványa volt a jobb, és ezt most is meglépte. Addig altatta a markos grúzt, amíg egy válldobással levitte a földre. A látványos akcióért kapott wazaari elég volt a győzelemhez, azaz Aranyérmet hozott számunkra is e küzdelmes nap.
Külön kiemelendő, hogy ezzel az arany éremmel, a judo nagyhatalom, Japán mögött Magyarország lett a rangos torna második legeredményesebb nemzete.
Congratulations!
ZAHAJRÁ PÉNZÜGYŐR!


Az arany meccs a küzdősport szakosztály Facebook csoportjában is megtekinthető.
[link]


Keresés Pénzügyőr SE

Csapatbajnokságok eredménye - 2018-2019

PSE nyári táborok 2019

2019 PSE nyári táborok

ARCHÍVUM

Véletlenszerű Képek

Támogatóink

Nemzeti Adó -és Vámhivatal
Budapest Airport- repülőjegy vásárlás
Futanet
GEOINFORM
Gilda Max
Spuri Futóbolt
Sportegyesületek Országos Szövetsége
Velossimo Kft.
BioTechUSA protein-vitamin.hu
Smart Int Magyarország Kft.
Eurovéd Security Zrt.
LV International Kft