Pénzügyőr SE

63. Nemzetközi Pénzügyi Torna 2. nap - Franciaország (Bastia)

 Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
Pénzügyi Torna 2. nap

A mai nap igazán eseménydúsan telt, délelőtt tűző napon pályára léptek a teniszezők és a labdarúgók, délután, miután leszakadt az ég, egy időben sportoltak a sakkozóink, az asztaliteniszezők, a teniszezők (ezúttal fedett pályán, kemény talajon) és a focisták is újra a zöld fűre léptek a legendás borgoi szintetikus pályán.

Az eredmények:
Délelőtt:
Tenisz: Luxemburg ellen az egyes mérkőzések a papírforma szerint alakultak, így a vegyespáros döntött, ahol kiválóan teljesítettünk, az ellenfél férfi játékosának adogatását 3-szor is elvittük, mindeközben mi kevesebbet hibáztunk, ezzel sikerült győzedelmeskednünk.
Magyarország-Luxemburg 2-1

Labdarúgás: A rendkívül fiatal átlagéletkorú, SV Finanz mezben pályára lépő Ausztria ellen kiegyenlített játékot hozott a találkozó . A gólszerzéshez mi álltunk közelebb, de csak a meccset lezáró tizenegyeseknél zördült a háló, sajnos a magyar kapus mögött többször, így ismét elveszítettünk egy büntetőpárbajt.
Magyarország-Ausztria 0-0 (tizenegyesekkel 3-4)

Délután:
Asztalitenisz: A jó erőkből álló Ausztria várt ránk, akiket az elmúlt években többször is sikerült legyőzni, még úgyis, hogy a mezőny egyik legjobb férfijátékosa a sógoroknál sportol. A találkozón kiválóan érvényesültek az erényeink, jól tartottuk be az edzői utasításokat, mellyel magabiztos győzelmet arattunk.
Magyarország-Ausztria 8-1

Sakk: Az egyik legérdekesebb jelenet meglepő módon a sakkteremben zajlott le. Történt ugyanis, hogy a mérkőzéseket követően a sakkverseny lebonyolításának a vezetője jelezte, hogy az egyik győzelmünk a korzikai sakk szabályok szerint érvénytelen, mivel azt túl kevés lépés után értük el, nesze neked susztermatt... Ettől függetlenül sakkozóink továbbra is menetelnek, a mai napon összesen 3,5 pontot szereztek a 4-ből

Tenisz: a fedett pálya talán jobban feküdt a sportolóinknak, így sikerült megszorítani a kifejezetten erős játékosokkal érkező Németországot. A döntés ezúttal is a vegyespárosra maradt, amiben erősebbek voltak a fiatalok, a győzelmet a németek javára könyvelték el.
Németország-Magyarország 2-1

Labdarúgás: a papíron talán legkönnyebb, de rendkívül kemény Luxemburg ellen nem lehetett más a cél, mint a győzelem megszerzése. A védelmünk ismét remekül helytállt, azonban a gólszerzők között továbbra sincs magyar név, mivel már-már tippmix gyanúsan harmadszor is gólnélküli összecsapással zártunk. A tizenegyesekbe viszont már nagyon belejöttünk, kapott gól nélkül zárva magabiztosan "győztünk".
Luxemburg- Magyarország 0-0 (büntetőkkel 0-3)

Az esélyek két nap után:
Sakk: 6 ponttal állunk az élen az 5 pontos németek előtt, itt reális lehet az 1. hely.
Tenisz: 1 győzelem és 2 vereséggel állunk, ami várhatóan a 3-4-5. helyen 1-3-as mutatót fog hozni, szóval lesz még miért küzdeni, ne adj isten megverni a franciákat egy biztos 3. helyért.
Asztalitenisz: szépen alakul az hogy az 1. helyezett megver mindenkit, az utolsó kikap mindenkitől és mivel számunkra a torna legjobb pinpongosai a németek, valamint a verhetőnek tűnő luxemburgiak vannak vissza, így a 3. hely néz ki számunkra.
Labdarúgás: a döntetlen csak a fogadóirodáknál fizet jól, ezzel ugyan matematikailag még a döntő is elérhető (meg az 5. hely is), a legvalószínűbb, hogy csütörtök délelőtt a bronzmeccsen lépünk pályára.

Teljes nézet

Teljes nézet

Teljes nézet

Teljes nézet

Teljes nézet

Teljes nézet

Teljes nézet

Teljes nézet

Teljes nézet

Teljes nézet

Teljes nézet

Teljes nézet

Teljes nézetKeresés Pénzügyőr SE

Események a hónapban: 20

HKSCPSV

12346
7810
141516171820
2122232425
2829Csapatbajnokságok eredménye - 2020-2021

ARCHÍVUM

Véletlenszerű Képek

Támogatóink

Nemzeti Adó -és Vámhivatal
Budapest Airport- repülőjegy vásárlás
Hungrana Keményítő- és Izocukorgyártó és Forgalmazó Kft.
Futanet
GEOINFORM
Gilda Max
Spuri Futóbolt
Sportegyesületek Országos Szövetsége
Velossimo Kft.
Smart Int Magyarország Kft.
Eurovéd Security Zrt.
LV International Kft
Morihana
Atomix halcsalik webáruháza
DOVIT Fishing