Pénzügyőr SE

63. Nemzetközi Pénzügyi Torna 1. nap - Franciaország (Bastia)

 Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
A mai napon megkezdődtek a versenyek, amelynek során minden sportágban érintettek voltunk. Az események egyszerre 3 helyszínen zajlanak, így kicsit nehéz nyomon követni azokat.
A labdarúgók és az asztaliteniszezők a borgoi sportcentrumban játszák a mérkőzéseket, a teniszezők a közeli teniszközpontban Luccianaban versenyeznek, a sakknak pedig a kozikai sakkliga központja ad otthont.

Eredmények:

Sakk: a mai napon versenyzőink az elsőtáblás ellenfelek ellen 2,5-1,5 arányban nyertek, ami erős kezdés.

Asztalitenisz: az első felében csapatunk kiválóan helytállt a házigazdák ellen, az utolsó "harmad" azonban a franciáknak kedvezett, így a vegyespáros már csak szépségtapasz volt. Franciaország-Magyarország 5-4

Tenisz: a sógorok ellen léptünk pályára, már az egyes mérkőzéseknél eldőlt a találkozó, igaz a férfi "szingliben" a supertiebreak során egy téves ítélet teljesen felborította az eredményt, a vegyespáros lehetőséget adott, hogy a szűkös teniszküldöttségünk 3. tagja is pályára lépjen, de sajnos ezen a meccsen is sportolás élménye maradt számunka.
Ausztria- Magyarország: 3-0

Labdarúgás: az asztaliteniszhez hasonlóan a gallok voltak az ellenfelek. A francia csapat az elmúlt 4 évben szinte kivétel nélkül döntőt játszott, így hazai pálya előnyével (és a mieink 24 óra buszozás utáni szűkös pihenőidejével) együtt nem mi számítottunk a mérkőzés esélyeseinek. A találkozóra kitalált taktika kiválóan működött, azonban sajnos hiába voltak nagyobb gólszerzési lehetőségeink (két kapufát is rúgtunk), a mezőnyfölénnyel egalizáló hazaiak ellen nem született gól a mérkőzésen. A későbbi sorrend egyszerű megállapítása miatt, a torna szabályai szerint ilyenkor tizenegyesek döntenek, amiben a gallkakas minden kék mezes rúgás után vidáman kukorékolt, a nemzeti színben pompázó magyarok, azonban egy esetben hibáztak, így az ellenfelünk "nyert".
Magyarország-Franciaország 0-0 (tizenegyesekkel 4-5)


Teljes nézet

Teljes nézet

Teljes nézet

Teljes nézet

Teljes nézet

Teljes nézet

Teljes nézet

Teljes nézet

Teljes nézet

Teljes nézetKeresés Pénzügyőr SE

Események a hónapban: 5

HKSCPSV

12346
78910111213
141516171920
2223242526
283031


Csapatbajnokságok eredménye - 2018-2019

ARCHÍVUM

Véletlenszerű Képek

Támogatóink

Nemzeti Adó -és Vámhivatal
Budapest Airport- repülőjegy vásárlás
Futanet
GEOINFORM
Gilda Max
Spuri Futóbolt
Sportegyesületek Országos Szövetsége
Velossimo Kft.
BioTechUSA protein-vitamin.hu
Smart Int Magyarország Kft.
Eurovéd Security Zrt.
LV International Kft