Pénzügyőr SE

NAV-PSE Gyulai Futóverseny eredménye!

 Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
NAV-PSE FUTÓVERSENY, 2018.05.05. GYULA

A Pénzügyőr Sportegyesület és a NAV KEKI idén ötödik alkalommal hirdetett futóversenyt a NAV dolgozói és a PSE tagjai részére Gyulán. A versenyre az Oriflame futás X. „Fuss a Sérült Gyermekekért!” rendezvény keretében kerül sor 2018. május 5. napján.

A rendezvény a sérült gyermekek részére történő adománygyűjtés, a róluk való gondoskodás jegyében telt, a Gyulai Várhoz ellátogató közönség egész nap színes programokon vehetett részt, amelyeknek egy része volt a különböző távokon zajló futóverseny, kerékpáros túra, de a rendezvény jellegéből adódóan többen kerekesszékkel indultak. A versenyen több száz fő vett részt, arra a NAV és a Pénzügyőr SE részéről 51 fő nevezett, akiknek a nevezési díját a Pénzügyőr SE Túra- és Verseny Szakosztálya biztosította. Az indulóink elmondták, hogy a hagyományoknak megfelelően jó hangulatú, jól szervezett versenyen vehettek részt, de a távon kívül idén a nagy meleggel is meg kellett küzdeniük.

A NAV-PSE verseny eredményei a csatolt táblázatban láthatóak. A teljes eredménylistát böngészve kiderült, hogy a 7 km-es távon a hölgyek között első helyezett Ábrahám Krisztina és a férfiak között első helyezett Boros Péter a női, illetve férfi összetett verseny negyedik helyén végzett, kevéssel maradtak le az ottani dobogós helyezésről.

Külön említést érdemel az is, hogy a félmaratoni távon a rendvédelmi kategóriában a férfiak között az első három helyezést a kollégáink hozták el (Kanyár Tamás, Jurth Gyula, Horváth Norbert), a rendvédelmis hölgyek között pedig a második helyet szereztük meg (Kissné Horváth Lívia).

EREDMÉNYEK

A díjakat a verseny után eljuttatjuk a helyezetteknek, minden résztvevőnek gratulálunk a teljesítményéhez!

Polgári Róbert


Keresés Pénzügyőr SE

Események a hónapban: 5

HKSCPSV

12346
78910111213
141516171920
2223242526
283031


Csapatbajnokságok eredménye - 2018-2019

ARCHÍVUM

Véletlenszerű Képek

Támogatóink

Nemzeti Adó -és Vámhivatal
Budapest Airport- repülőjegy vásárlás
Futanet
GEOINFORM
Gilda Max
Spuri Futóbolt
Sportegyesületek Országos Szövetsége
Velossimo Kft.
BioTechUSA protein-vitamin.hu
Smart Int Magyarország Kft.
Eurovéd Security Zrt.
LV International Kft