Pénzügyőr SE

Befejeződött a budapesti sakkcsapat bajnokság

 Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 

Sakkcsapataink elérték kitűzött a célokat a budapesti sakkcsapat bajnokságon!


Április közepén befejeződtek a budapesti sakkcsapat bajnokság küzdelmei. Mindkét csapatunk teljesítette az előzetesen kitűzött célt!
A budapesti első osztályban szereplő csapatunk a 13 csapatos mezőnyben a 10. helyen végzett és megőrizte tagságát a budapesti csapatbajnokság első osztályában. Az elmúlt évekhez képest rendkívül megerősödött az első osztály mezőnye, két-három kiemelkedő csapat kivételével nagyon kiegyensúlyozottak az erőviszonyok, így mivel nekünk meg kellett osztani erőinket céljaink eléréséhez a csapatbajnokságban részt vevő két csapatunk között, ezért célkitűzésünk teljesítésének tekintjük a megszerzett 10. helyet az első osztályban.

A budapesti harmadik osztályban szereplő csapatunk - nagy örömünkre - a 16 csapatos mezőnyben második helyezést ért el, s ezzel feljutott a budapesti második osztályba. Ez az eredmény jelentős előre lépést jelent a tavalyi szezonhoz képest, amikor a 16 csapatos mezőnyben csapatunk a nyolcadik helyet szerezte meg. Ebben a csapatban első sorban szenior és ifjúsági korú játékosok szerepelnek, s fiataljaink tovább fejlődése érdekében szerettünk volna felkerülni a másodosztályba. Jövőre nagy kihívás lesz csapatunk számára a helytállás a másodosztályban, mert az itt szereplő csapatok magasabb minőségű játékerőt képviselnek, mint a harmadosztályban szereplő csapatok.

Reméljük, hogy csapataink a szeptemberben kezdődő új szezonban a hagyományokhoz méltóan képviselik a Pénzügyőr Sportegyesületet a budapesti sakkcsapat bajnokságban!

Keresés Pénzügyőr SE

Események a hónapban: 5

HKSCPSV

12346
78910111213
141516171920
2223242526
283031


Csapatbajnokságok eredménye - 2018-2019

ARCHÍVUM

Véletlenszerű Képek

Támogatóink

Nemzeti Adó -és Vámhivatal
Budapest Airport- repülőjegy vásárlás
Futanet
GEOINFORM
Gilda Max
Spuri Futóbolt
Sportegyesületek Országos Szövetsége
Velossimo Kft.
BioTechUSA protein-vitamin.hu
Smart Int Magyarország Kft.
Eurovéd Security Zrt.
LV International Kft