Pénzügyőr SE

PSE országos csapatbajnoki mérkőzés eredményei

 Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
"Az országos sakk csapatbajnokság újabb fordulóira került sor november végén. Az NB I-ben dupla fordulót rendeztek a budapesti Benczúr hotelben. Szombaton és vasárnap is egyaránt 8,5-3,5-re győzött csapatunk a szombathelyi és a dunaharaszti csapat ellen. A mérkőzéseket végig kézben tartottuk, s mindkét győzelmünk teljesen megérdemelt volt. Csapatunkból hárman nyerték meg mindkét partijukat, Brikic Ante, Horváth József és Seres Lajos nagymestereink. Különösen értékes volt Brikic nagymester két győzelme, mert mindkét győzelmét a harmadik táblán érte el, neves nagymesterek ellen. A legizgalmasabb partikat viszont Seres Lajos nagymesterünk játszotta, Lajos mindkét játszmájában éles, bonyolult állást hozott létre, s jobban számolta ki a lehetséges változatok következményeit mint ellenfelei, ezért az izgalmas partik mindkétszer az ő javára dőltek el. Csapatunk ezzel a két győzelemmel nagy lépést tett az elsődleges cél elérése, az NB I-es tagság megőrzése felé.

Második csapatunk az NB I/B-ben a tapolcai csapatot fogadta, s a nagyon küzdelmes mérkőzést 6,5-5,5 arányban megnyerte. Csapatunkban a teljes pontot Fogarasi Tibor, Fodor István és Balsai Nikolett szerezte meg. Fogarasi Tibor nagymesterünk így a második mérkőzését is megnyerte az éltáblán, ő is 100%-os az őszi szezonban. Győzelmünk nagyobb arányú is lehetett volna, de Varga Klára sakkozónőnk sokkal előnyösebb állásban addig válogatott a nyerések között, amíg - Klára nagy megdöbbenésére - elfogyott a gondolkodási ideje és emiatt vesztett. Csapatunk két forduló után a negyedik helyen áll a tíz csapatos mezőnyben. A célunk itt is az NB I/B-s tagságunk biztos megőrzése."

A fényképeken a később győztes sakkozóink láthatóak a Pénzügyőr - Dunaharaszti mérkőzés kezdete előtti feszült pillanatokban.

Pénzügyőr - Dunaharaszti mérkőzés

Keresés Pénzügyőr SE

Események a hónapban: 21

HKSCPSV
123
891011
1516171819
22232425
293031Csapatbajnokságok eredménye - 2018-2019

ARCHÍVUM

Támogatóink

Nemzeti Adó -és Vámhivatal
Budapest Airport- repülőjegy vásárlás
Futanet
GEOINFORM
Gilda Max
Spuri Futóbolt
Sportegyesületek Országos Szövetsége
Velossimo Kft.
BioTechUSA protein-vitamin.hu