Pénzügyőr SE

Judo Eb csapatezust a Pse-vel

 Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
A június 30-i hétvégén Kaunasban (Litvánia) került megrendezésre az ifjúsági korosztályú judosok európabajnoksága, melyen Tóth Csaba képviselte a Pénzügyőr SE-t a válogatottban.
Csabi szombaton az egyéni küzdelmek során 3 győzelem és 2 vereség mellett a 7. helyet szerezte meg a 90kg-os súlycsoportban. Nem sokkal maradt csak le az éremért vívott csatától. Ha kicsit jobb napot fog ki, akkor biztos, hogy éremmel térhettünk volna haza.
Vasárnap a csapatversenyben a nehézsúlyban a győri Sipőcz Richárdot kellett helyettesítenie, aki sajnos sérülés miatt nem tudta vállalni a küzdelmet.
Csabi ezen a napon parádés versenyzést mutatott be és előbb a törökök majd utána a lengyelek ellen is az ő győzelme döntötte el a magyar csapat továbbjutását.
Külön kiemelendő, hogy nála 20-30 kg-mal nehezebb ellenfeleket győzött le és a segítségével a magyar csapat egészen a döntőig menetelt, ahol azonban a papírforma szerint erősebb grúzoknak sikerült megállítaniuk a mieinket.
Ennek ellenére a magyar csapat és Tóth Csaba teljesítménye mindenképpen elismerésre méltó és gratulálunk nekik az ezüstérem megszerzéséhez!


Szakosztály vezetése

Keresés Pénzügyőr SE

Események a hónapban: 24

HKSCPSV


1
23568
9111215
1617181920
2324252629
30

Csapatbajnokságok eredménye - 2017-2018

PSE nyári táborok 2018

2018 PSE nyári táborok

ARCHÍVUM

Véletlenszerű Képek

Támogatóink

Nemzeti Adó -és Vámhivatal
Budapest Airport- repülőjegy vásárlás
Futanet
GEOINFORM
Gilda Max
Spuri Futóbolt
Sportegyesületek Országos Szövetsége
Velossimo Kft.
BioTechUSA protein-vitamin.hu