Pénzügyőr SE

Budapesti rangadón sikerült győznünk

 Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
Ma este lejátszottuk az első idegenbeli Magyar Bajnoki mérkőzésünket a középszakaszban. A MAFC-BME csapatához látogattunk el, ahol egy jó mérkőzést játszottunk a hazai csapat ellen. Az első szettet nagyon magabiztosan 14 pontkülönbséggel hoztuk. Ez a lendület megmaradt a második játékra is, igaz már csak 10 ponttal nyertük a menetet. A harmadik szettben, azonban a hazai csapat felszívta magát és egy szoros játék után behúzta azt. Jöhetett a negyedik játék, amit úgy kezdtünk mint az első kettőt és sikerült úgy is befejezni azt.

Szettek eredményei:

Első szett: 11:25
Második szett: 15:25
Harmadik szett: 25:19
Negyedik szett: 16:25

Kezdő csapatok:

MAFC-BME: 1 - Eke Péter / 4 - Gebhardt Norbert / 6 - Kovács Sándor / 10 - Hole Henrik / 15 - Marko Milanovic / 18 - Tasev Georgiev Ivan / 13 - Bene Róbert (L)

Pénzügyőr SE: 6 - Magyar Bálint (C) / 7 - Szabó Márton / 8 - Kovács Zoltán / 12 - Kiss Dániel / 17 - Rása Alex / 18 - Reffatti Da Costa Willian / 4 - Bruno Feliciano Jorge (L)

Pontszerzők:

MAFC-BME:

Eke Péter - 4 pont
Barkóczy András - 1 pont
Gebhardt Norbert - 11 pont
Benkő Balázs - 3 pont
Kovács Sándor - 5 pont
Hole Henrik - 1 pont
Szabó Balázs - 4 pont
Marko Milovanovic - 15 pont
Tasev Georgiev Ivan - 1 pont

Pénzügyőr SE:

Magyar Bálint - 5 pont
Szabó Márton - 9 pont
Kovács Zoltán - 18 pont
Kiss Dániel - 7 pont
Rása Alex - 9 pont
Reffatti Da Costa Willian - 21 pont


A következő mérkőzésünk Belgiumban lesz, ahol a CEV Challenge Cup keretei között a BDO Haasrode Volley Leuven elleni második mérkőzést fogjuk lejátszani.

Hajrá Pénzügyőr!

Kecskemét is kipipálva

 Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
Ma délután lejátszottuk a Magyar Bajnokság Középszakaszának ötödik fordulóját. Most a Kecskemét csapata látogatott el hozzánk, akik a hét közepén a Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóját játszották a Kaposvár ellen. Ott egy bravúros eredménynek köszönhetően jutottak be a Magyar Kupa döntőjébe, ahol újra mi leszünk az ellenfél.
A mai mérkőzésen végig irányítani tudtunk és 3:0-ra magabiztosan hoztuk a eredményt. Az első játékban még tartották a lépést a vendégek, melynek köszönhetően egy szoros eredmény született. A második szettben egyértelműen a Kecskemét fölé nőttünk, hiszen 16 pontkülönbséggel hoztuk a menetet! A harmadik játék újra szorosabbra sikeredett, de végül azt is nyerni tudtuk, amivel a mérkőzést is behúztuk.

Szettek eredményei:

Első szett: 25:23
Második szett: 25:9
Harmadik szett: 25:22

Kezdő csapatok:

Pénzügyőr SE: 6 - Magyar Bálint (C) / 8 - Kovács Zoltán / 12 - Kiss Dániel / 15 - Flachner Dániel / 17 - Rása Alex / 18 - Reffatti Da Costa Willian / 4 - Bruno Feliciano Jorge (L)

Kecskeméti Röplabda Club: 1 - Vaiopoulos Evangelos / 6 - Gacsi Dániel / 8 - Pesti Marcell / 10 - Krupánszki Olivér (C) / 15 - Deliu Amarildo / 17 - Qepa Osman / 16 - Deák Márk (L)

Pontszerzők:

Pénzügyőr SE:

Magyar Bálint - 6 pont
Szabó Márton - 5 pont
Kovács Zoltán - 18 pont
Kiss Dániel - 6 pont
Flachner Dániel - 6 pont
Rása Alex - 6 pont
Reffatti Da Costa Willian - 14 pont

Kecskeméti Röplabda Club:

Vaiopoulos Evangelos - 4 pont
Gacs Dániel - 3 pont
Pesti Marcell - 9 pont
Krupánszki Olivér - 10 pont
Subotic Igor - 2 pont
Qepa Osman - 4 pont

A következő mérkőzésünket, a MAFC-BME csapata ellen fogjuk játszani a Magyar Bajnokság keretei között.

Hajrá Pénzügyőr!

Pénzügyőr SE - Kecskeméti Röplabda Club

 Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
A Challenge Cup után következzen egy magyar bajnoki mérkőzés! Hazai pályán fogadjuk a Kecskemét csapatát, akik egy győzelemmel és két vereséggel állnak a csoportban. Azonban ez messze nem jelenti azt, hogy egy könnyű mérkőzés lesz, hiszen a bajnokság azon szakaszában járunk, ahol minden mérkőzés nehéz és bármikor történhet meglepetés. Ezek ellenére reméljük, hogy a mérkőzés úgy fog alakulni majd, ahogyan mi szeretnénk és egy újabb győzelmet írhatunk a nevünk mellé.

Mérkőzés helyszíne: 1103 Budapest, Kőér utca 2/B
Mérkőzés időpontja: 2020.02.02. 17:00 óra
A mérkőzés megtekintéséhez jegyvétel szükséges, amelyet a helyszínen lehet megvenni 16:00 órától.

Jegyárok:
Felnőtt: 1.000,- Ft
Diák/Nyugdíjas: 500,- Ft

A mérkőzést élő stream adáson is lehet követni, mégpedig az alábbi linken keresztül!

https://www.youtube.com/watch?v=i0dE-CtsMz8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1KaLkIKe5M3nVI0TkdoOyyRtZdgbe0i8pd8J4yZQxnKiRdoiqMln0yoYE

Sok szeretettel várunk mindenkit!
Hajrá Pénzügyőr!

Győzelem hazai pályán a BDO Haasrode LEUVEN csapata ellen

 Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
Győzelem az első mérkőzésen!

Szerda délután lejátszottuk a CEV Challenge Cup első fordulóját. Már előre tudni lehetett, hogy egy rendkívül nehéz mérkőzés fog ránk várni. Az elején magabiztos játékkal hoztuk a pontokat, majd az apróbb hibákat könyörtelenül kihasználta a vendég csapat, így jöhetettek az extra pontok. A ráadásban jobban tudtunk koncentrálni és sikeresen megnyertük azt, 26:24-re. Jöhetett a második játék, amely hasonlóan játszódott le, mint az első. Többségében mi irányítottunk a mérkőzést, de a belga csapat nem adta fel egy pillanatig sem. A második játékot 25:23-ra megnyertük, amely mutatta a mérkőzés kiegyenlítettségét. A harmadik szettben sajnos alább hagyott a koncentrációnk és ezt kihasználva magabiztos játékkal nyerni tudtak a vendégek, 18:25-re.Szerencsére feltudtuk magunkat szívni a negyedik játékra, ahol imponáló pont különbséggel nyerni tudtunk 25:14-re.

A következő mérkőzésünket Belgiumba fogjuk játszani 2020.02.12-én 20:30-kor. Idegenben elég két szettet nyernünk, ahhoz hogy továbbjussunk, de ez egy nagyon nehéz feladat lesz!

Addig sem maradunk mérkőzés nélkül, hiszen vasárnap 17:00 órakor hazai pályán fogadjuk a Kecskemét csapatát. A mérkőzésre sok szeretettel várunk mindenkit!

Hajrá Pénzügyőr!
Oldal:  «1 2 3 4 ... 304 305 306 »

Keresés Pénzügyőr SE

Események a hónapban: 4

HKSCPSV


1235
6791112
131415161718
20212223242526
2728293031

Csapatbajnokságok eredménye - 2021-2022

ARCHÍVUM

Véletlenszerű Képek

Támogatóink

Nemzeti Adó -és Vámhivatal
Hungrana Keményítő- és Izocukorgyártó és Forgalmazó Kft.
Futanet
Spuri Futóbolt
Sportegyesületek Országos Szövetsége
A FERROBETON Zrt. az ország egyik legnagyobb beton- és vasbetonelem előre gyártó vállalata.
LV International Kft
Morihana
DOVIT Fishing
Atomix halcsalik webáruháza
Timár Mix
Duplakukac
Carp Zoom
King-Baits