Pénzügyőr SE

Győzelem a Debrecen otthonában is

 Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
A DEAC csapata sportszerű módon hozzájárult a mérkőzés pénteki lejátszásához, amelyet ezúton is köszönünk nekik!
A srácainkra hoszzú két hét vár, melynek ez a debreceni mérkőzés volt az első lépése.
Az első szetben gyorsan átvettük a mérkőzés irányítását, hiszen a szett közepénél, már hat ponttal vezettünk. Ezt a pontkülönbséget sikeresen tovább tudtuk növelni az első játék végére, melynek köszönhetően 15:25-re behúztuk azt. Jöhetett a második menet, amelyet még jobban kezdtünk, mint az elsőt. Ezek ellenére a vége szorosabbra sikeredett, de így is magabiztos különbséggel hoztuk a második szettet is.
A harmadik játékban lehetőséget kaptak a fiatlajaink, akik már többször bizonyították, hogy lehet rájuk számítani. Az egész szett nagyon szorosra sikeredett, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy extra pontokra volt szükség a győzelem eléréséhez. Ebből a rutinosabb hazai csapat jött ki sikeresebben, hiszen 26:24-re megnyerte azt. A negyedik szettben, azonban összeszedték magukat fiataljaink és egy magabiztos játékkal behúzták az utolsó szettet 20:25-re, amivel a mérkőzést is megnyertük. Ezzel a győzelemmel továbbra is veretlenül vezetjük a tabellát. A következő lépés a CEV Challenge Cup keretei között megrendezendő negyeddöntő első mérkőzése lesz, ahol a Sporting Club LISBOA???????? csapatát fogadjuk. Koránt sem lesz egyszerű feladatunk, hiszen egy rendkívűl erős csapatról beszélünk. Ezek ellenére meg fogunk tenni mindent, hogy egy olyan eredményt érjünk el hazai pályán, amely után bizakodva utazhatunk Lisszabonba. Ehhez azonban feltétlen szükségünk lesz a szurkolóinkra és arra, hogy a mérkőzésen buzdításotokkal minél jobb eredményre sarkaljátok a csapatunkat, játékosainkat.

Hajrá Pénzügyőr!

CEV Challenge Cup 2020 Pénzügyőr BUDAPEST - Sporting Club LISBOA

 Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
Ha 2020. február 25., akkor CEV Challenge Cup

Az elmúlt héten óriási izgalmak és küzdelmek között sikerült továbbjutnunk a CEV Challenge Cup-ban, amelynek köszönhetően bekerültünk a legjobb nyolc csapat közé! A következő ellenfelünk a portugál Sporting Club Lisboa csapata lesz, akik a portugál bajnokságban a második helyen állnak a Benfica csapata után. Az eredeti felállás szerint az első mérkőzés Portugáliában lett volna, azonban a K&H Férfi Röplabda Magyar Kupa Döntő miatt pályaválasztói jogot kellett cserélnünk az ellenfelünkkel. Így az első mérkőzést hazai pályán fogjuk lejátszani.

Mérkőzés helyszíne: 1041 Budapest, Szilágyi út 30. (UTE Sportcsarnok)
Mérkőzés időpontja: 2020.02.25. 19:00 óra
Kapunyitás: 18:00


Jegyárak

Felnőtt: 1.000,- Ft
Diák/Nyugdíjas: 500,- Ft

Sok szeretettel várunk mindenkit!
Hajrá Pénzügyőr!

Legjobb 8 között vagyunk a CEV Challenge Cup-ban

 Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
És igen, óriási harc és küzdelem után sikerült a legjobb nyolc csapat közé bejutunk a CEV Challenge Cup-ban!

Remekül kezdtük a mérkőzést, hiszen többször is vezettünk 5-6 ponttal, de a hazai csapat nem adta fel és a végén játékvezetői segítséggel megnyerték az első szettet 26:24-re. Ez nagy törést okozott a srácokban és ennek köszönhetően a második játékot is megnyerte a hazai csapat 25:23-ra. A harmadik menetet már jobban indítottuk, és kezdtük újra átvenni a mérkőzés irányítását. Ez meghozta a gyümölcsét és óriási küzdelemben sikerült megnyernünk a harmadik játékot(25:27), amellyel 2:1-re szépítettük az állást. Ekkor a hazai csapat az aranyszettért, mi pedig a továbbjutásért játszhattunk. A negyedik szett jelentőségét mi sem bizonyítja jobban, mint a játék hossza, ami 37 percre sikeredett. Sajnos a hazai csapat végig 2-3 ponttal előttünk járt, de a végére sikerült egyenlítenünk és így eljutni az extra pontokig. Ott többször is szettlabdánk volt, de ezeket nem tudtuk kihasználni, ami megbosszulta magát. A hazai csapat 34:33-nál szettlabdához jutott, amelyet egy játékvezetői hibának köszönhetően megnyert, így a szettet 35:33-ra hozta. Jöhetett a döntő szett, amely nem indult túl fényesen számunkra, mivel 3:0-ra egyből elhúzott a belga csapat. Ez azonban nem állított meg minket és a következő öt pontot behúzva átvettük a vezetést. Ezt már nem engedtük ki a kezünkből és 12:15-re megnyertük a szettet, amellyel elkönyvelhettük a továbbjutást is!
A következő ellenfelünk a portugál Sporting CP csapata lesz, akik a cseh Kladno csapatát ütötték ki.

A mérkőzés eseményeiről megkérdeztük Jókay Zoltán vezetőedzőnket is:

"Ezt a meccset többször is megnyerhettük volna, sőt, többször meg is nyertük, de a döntő pillanatokban a játékvezető másképpen látta a szituációt. Ezt volt igazán nehéz elviselnie a csapatnak, és ettől függetlenítenie magát. De végül is sikerült. Mondtam is nekik a meccs után, hogy nagyon büszkék lehetnek magukra, mert átlépték a saját határaikat és így is sikerült kiharcolni a továbbjutást. Ezen a meccsen szó szerint minden előfordult, ami csak lehetett és ebből nekünk tanulnunk és építkeznünk kell. Úgy gondolom, hogy mindez a javunkra fog válni a későbbiekben."

Hajrá Pénzügyőr!

Irány Belgium

 Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
A holnapi nap indulunk Belgiumba, hogy újra megmérkőzzünk a BDO Haasrode Volley Leuven csapata ellen! Amennyiben sikerül két szettet nyernünk, akkor bejutunk a legjobb nyolc csapat közé a CEV Challenge Cup-ban.
A mérkőzés kezdete: 2020.02.12. 20:30

Hajrá Pénzügyőr!
Oldal:  «1 2 3 ... 304 305 306 »

Keresés Pénzügyőr SE

Események a hónapban: 4

HKSCPSV


1235
6791112
131415161718
20212223242526
2728293031

Csapatbajnokságok eredménye - 2021-2022

ARCHÍVUM

Támogatóink

Nemzeti Adó -és Vámhivatal
Hungrana Keményítő- és Izocukorgyártó és Forgalmazó Kft.
Futanet
Spuri Futóbolt
Sportegyesületek Országos Szövetsége
A FERROBETON Zrt. az ország egyik legnagyobb beton- és vasbetonelem előre gyártó vállalata.
LV International Kft
Morihana
DOVIT Fishing
Atomix halcsalik webáruháza
Timár Mix
Duplakukac
Carp Zoom
King-Baits