Pénzügyőr SE

Hírek - 'Röplabda'

Győzelem és továbbjutás a CEV Challenge kupában!

 Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
A tegnap lejátszott mérkőzésen is, az első találkozóhoz hasonlóan magabiztos 3-0-ás Pénzügyőr győzelem született.

Férfi Challenge-kupa selejtező, visszavágó:

LV Sport Pénzügyőr – Wörter See Löwen Klagenfurt (osztrák) 3:0 (20, 20, 20)

Budapest, Angyalföldi Sportcentrum, 200 néző. V: Mesca (román), Victorini-Lisa (szlovák)

PÉNZÜGYŐR️: Vityuk 5, Rása 8, Magyar 3, Kiss D. 10, Flachner D. 10, Kovács Z. 15. Csere: Bán (liberó), Szalai 4, Kovács S. Vezetőedző: Jókay Zoltán.

KLAGENFURT️: Baldauf 2, Trummer 1, Frühbauer 7, Petschnig 5, Schloffer 15, Friedl 4. Csere: Reiter, Knoflach (liberók), Sablatnig, Kocilianosz 4, Wultsch, Alagic, Stockhammer, Krassnig. Vezetőedző: Johann Huber.

Az eredmény alakulása. I. játszma: 0:2, 8:3, 13:7, 17:12, 20:17, 24:19. II. játszma: 0:2, 6:5, 8:6, 12:7, 18:12, 19:15, 24:18. III. játszma: 5:4, 8:10, 13:13, 19:17, 24:20.

Továbbjutott a Pénzügyőr kettős győzelemmel.

Szerencsére a Pénzügyőr mérkőzése már nem tartogatott olyan izgalmakat, mint a Vasasé, egyrészt mert a magyar fiúk idegenben is 3:0-ra győztek, másrészt pedig mert ezen a mérkőzésfegyelmezettek voltak Jókay Zoltán fiai, mint az elsőn, s 0:2-ről 8:3-re fordítva magabiztosan vezettek végig az első játszma során. Három pontnál közelebb nem tudtak jönni az osztrákok, a végén pedig öt szettlabdája is volt a PSE-nek, amelyből a másodikat ki is használták (25:20).

A második szettet is két vendégpont vezette fel, és ezt most kicsit nehezebben is dolgozták le, de aztán a játszma közepén megint sima öt-hat pont volt az előny. Ezúttal hat szettlabdájuk volt, s ezúttal a harmadikat értékesítette Kiss Dániel, amivel gyakorlatilag pontot tettek a továbbjutás kérdésére (25:20).


A továbbjutás tudatában kissé könnyedebbre vették a fiúk a harmadik játszmát. Szenvedtek is, mert a játszma zömében rendre az osztrákok vezettek, de csak egy-két ponttal. 17:17 után vette át a vezetést a PSE, a végjáték pedig már egyértelműen az övék volt (25:20).

Jókay Zoltán: – Ez amolyan kötelező győzelem volt. Sajnos hibáztunk, és főleg azok a hibák zavarnak, amelyekről előzetesen beszéltünk. Nem szabad ennyi első nyitást rontani, és könnyű pontokkal megajándékozni az ellenfelet. Ugyanakkor csináltunk szép dolgokat, a blokkunk viszonylag jól működött, amikor jó ütemben ugrottunk, és persze csak megnyertük a meccset.

Johann Huber: – A Pénzügyőr szempontjából jól sikerült a mérkőzés, erős csapat. Kimondottan jól szervált az ellenfelünk, nekünk pedig gondunk akadt a fogadással, és nehézséget okozott a csarnok is: nagyobb belmagasságú és jobban megvilágított termünk van. Ez picit zavarta a fiatal játékosaimat, de persze nem ezen múlt a vereség, összességében jó tapasztalat volt a játékosaimnak a párharc.


cikk : Magyar Röplabda Szövetség
http://hunvolley.hu/?p=14786

a mérkőzés felvétele :
https://www.laola1.tv/en-int/video/2018-11-14-penzugyor-budapest-worther-see-lowen-klagenfurt-len

Győzelem Ausztriában!

 Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
A Challenge-kupában szerdán elszenvedett három vereség után csütörtökön a Pénzügyőr javított a magyar csapatok mérlegén, amely Klagenfurtban simázta le a Wörter See Löwent, így fél lábbal már a következő fordulóban érezheti magát.Férfi Challenge-kupa selejtező, 1. mérkőzés:

Wörter See Löwen Klagenfurt (osztrák) – Pénzügyőr 0:3 (–16, –23, –23)

Klagenfurt, 150 néző. V: Kovac (szlovák), Król (lengyel).

KLAGENFURT: Baldauf 6, Trummer 2, Frühbauer 8, Petschnig 7, Schloffer 14, Friedl 6. Csere: Reiter (liberó), Sablatnig, Kocilianosz 1, Wultsch, Alagic, Krassnig 1. Vezetőedző: Johann Huber.

PÉNZÜGYŐR: Vityuk 8, Rása 8, Magyar 4, Szalai 2, Flachner D. 9, Kovács Z. 19. Csere: Bán (liberó), Kiss D. 11, Takács, Kecskeméti. Vezetőedző: Jókay Zoltán.

Az eredmény alakulása. I. játszma: 0:2, 3:6, 5:9, 9:11, 11:18, 16:24. II. játszma: 2:6, 5:7, 8:13, 13:15, 14:19, 20:24. III. játszma: 2:7, 9:11, 13:14, 15:15, 18:21, 23:23.

Egyáltalán nem megilletődve kezdte a találkozót a budapesti csapat, s gyorsan három-négypontos előnybe kerültek. Hogy nem lett több, abba az is belejátszott, hogy viszonylag sok szervát rontottak a mieink, de még ez is belefért. A szett közepén aztán még jobban rákapcsoltak a mieink, s ekkor már magabiztos, hétpontos előnyt harcoltak ki, s ez már a szett végéig ki is tartott, sőt a legvégén kilencre nőtt (16:25).A második szett elején egyetlen pont erejéig a hazaiak vezettek, utána azonban megint beindult a henger, megint kialakult egy három-négypontos Pénzügyőr-előny. Egyszer-egyszer vissza tudtak ugyan zárkózni kettőre, de aztán rendre visszaállt a különbség. A végén négy játszmalabdája is volt a magyar csapatnak, azonban ebből hármat hárítottak a hazaiak. Jókay Zoltán időkérése után azonban Vityuk bombázta be a második szett megnyerését jelentő pontot (23:25).A harmadik felvonás is Pénzügyőr-fölénnyel kezdődött. villámgyorsan öt pontos vezetéshez jutottak. Ezúttal azonban a szett közepén az osztrákok vissza tudtak zárkózni, sőt 15-nél egyenlítettek. Az addig fegyelmezett magyar csapat akkor egy kicsit elfáradt. Szerencsére azt már nem hagyták, hogy fordítsanak is, újra erőre kaptak a fiúk, és sikerült megint két-járom ponttal elmenni. A legvégére azonban megont elfogyott az előny, de így is a Pénzügyőrnek volt meccslabdája, Kovács Zoltán pedig a legjobbkor nyitott egy ászt (23:25).Jókay Zoltán: – Az előzetes információk és a videózások alapján sejthető volt, hogy verhető a Klagenfurt, és nyernünk kell. Az első szettben szépen uraltuk is a játékot, a másodiktól kezdve viszont felesleges feszültséget keltettünk a pályán, sok egyéb tényezővel kezdtünk el foglalkozni, ahelyett, hogy a játékra koncentráltunk volna. Emiatt a kelleténél szorosabb lett a mérkőzés, ez fontos tanulság a hazai visszavágó előtt.

forrás : Magyar Röplabda Szövetség
http://hunvolley.hu/?p=14694

frorrás: laola1.tv
Archív felvétel - [link]

Magabiztos győzelem a 3. fordulóban!

 Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
Hazai pályán szerepelt férfi röplabda csapatunk, ahol a PTE-PEAC gárdáját fogadták. Végig irányítva, magabiztos játékkal, mintegy 50 perc alatt legyőzték a pécsi a csapatot.

Férfi NB I, A-csoport:

LV Sport Pénzügyőr – Pécsi TE-PEAC 3:0 (13, 13, 14)

Budapest, Kőér utca, 50 néző. V: Jámbor, Suba.

PÉNZÜGYŐR: Vitjuk 6, Rása 3, Magyar 5, Szalai 7, Flachner D. 8, Tordai 9. Csere: Lassú (liberó), Bán 3, Kovács S. 3. Vezetőedző: Jókay Zoltán.

PEAC: Pordán 2, Turcsics, Demeter 4, Szabó G. 5, Soós 5, Dolgos 1. Csere: Kaszás (liberó), Portik 1, Merkler 1. Vezetőedző: Storcz Tamás.

Az eredmény alakulása. I. játszma: 8:5, 16:9, 21:10. II. játszma: 8:3, 16:6, 21:10. III. játszma: 8:3, 16:5, 21:9.

A héten csütörtökön, Magyar Kupa mérkőzésen látogatunk szintén a pécsi csapathoz. A mérkőzés 20:00-kor kezdődik.

Egy győzelem és egy vereség a felnőtt férfi röplabda csapatunk mérlege.

 Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
Az elmúlt héten csütörtökön kezdték meg férfi röplabdázóink a 2018/19-es évi röplabda bajnokságot. Rögtön egy rangadóval indítottak, hiszen már az első fordulóban a címvédő és BL induló VRCK Kazincbarcika csapatához látogattak, amelyet az M4 Sport Tv csatorna élőben közvetített. A végig kiélezett és rendkívül szoros meccsen a szettek végjátékát rendszerint a házigazda bírta jobban, így ők nyerték meg a találkozót.
Vegyész RC Kazincbarcika – LV Sport Pénzügyőr SE 3:0 (27, 17, 22)
Don Bosco Sportköpont, 500 néző. V.: Adler, Ujházi.
VRCK: Páez 6, Banai 8, Szabó 8, Németh 14, Milev 9, Macko 8. Csere: Gebhart Á. (liberó), Toronyai 1, Blázsovics 1, Juhász. Vezetőedző: Marek Kardos.
Pénzügyőr: Magyar 3, Kovács Z 8, Kiss D. 12, Vityuk, Flachner D. 7, Rása 3. Csere: Bán (liberó), Szalai 8, Kecskeméti, Bokor, Takács 1. Vezetőedző: Jókay Zoltán.
Marek Kardos: – Tudtam, hogy lassabban fogunk kezdeni, talán a zágrábi és pécsi túra, talán a közelgő Bajnokok Ligája-mérkőzés miatt. Taktikailag gyengén teljesítettünk, ettől függetlenül örülök a győzelemnek, mert nyomás alatt sikerült hoznunk a sikert három szettben.
Jókay Zoltán: – Egy rövidebb szakaszt leszámítva végig partiban tudtunk lenni egy nagyon jól összerakott Kazincbarcika ellen. Nehéz azonban folyamatosan a maximumot nyújtani, de azt hiszem, a srácok élvezték a játékot, ugyanis felszabadultak és bátrak voltak.
A mérkőzés felvétele az alábbi linken megtekinthető :
https://www.m4sport.hu/roplabda/cikk/2018/10/04/haromszettes-vegyesz-siker-a-penzugyor-ellen/


A héten a fiúk lejátszották a 2. forduló mérkőzését is, amely Székesfehérváron került megrendezésre. Jókay edző kérte, hogy ugyanolyan mentalitással és elszántsággal lépjenek pályára, mint legutóbb Barcika ellen, hiszen nem szabad félvállról venni egyik mérkőzést sem. A találkozó szintén szoros szetteket hozott, de szinte mindvégig a zöld-fehér alakulat vezetett, igy nem forgott veszélyben a vendég LV Sport Pénzügyőr SE győzelme.
Székesfehérvári MÁV Előre SC – LV Sport Pénzügyőr SE 0:3 (-20, -20, -18)
Székesfehérvár, 100 néző. V.: Szabó Zs., Kiss Z.
MÁV: Guzmics 2, Kaposi 11, Kholman 9, Salazar 8, Neukum 4, Stefanovics 6. Csere: Nagy Á. (liberó), Szőke, Németh Zs. 1, Náhol. Vezetőedző: Németh Ödön.
Pénzügyőr: Viutiuk 8, Rása 6, Magyar 5, Kiss D. 10, Flachner D. 11, Szalai 6. Csere: Bán, Lassú (liberók), Takács 2,Tordai, Bokor 1. Vezetődező: Jókay Zoltán.
Az eredmény alakulása. I. játszma: 4:8, 9:16, 13:21. II. játszma: 5:8, 12:16, 18:21. III. játszma: 5:8, 11:16, 13:21.
Németh Ödön: Úgy érzem, hogy méltó ellenfele voltunk a Pénzügyőrnek. Az első két játszmában helyenként jól játszottunk és egyenrangú partner voltunk. Összességében az eredmény hűen tükrözi a két csapat közti különbséget, de a mai játékunkra építhetünk a folytatásban.
Jókay Zoltán: Nem volt könnyű ez a mérkőzés. Komolyan vettük az ellenfelet, és jó hozzáállással, jó hangulatban, a megengedettnél valamivel több hibával is biztosan nyertünk.
Oldal:  1 2 3 ... 34 35 36 »

Keresés Pénzügyőr SE

Események a hónapban: 23

HKSCPSV1
567
1213151618
19202122
2627282930

Csapatbajnokságok eredménye - 2018-2019

ARCHÍVUM

Véletlenszerű Képek

Támogatóink

Nemzeti Adó -és Vámhivatal
Budapest Airport- repülőjegy vásárlás
Futanet
GEOINFORM
Gilda Max
Spuri Futóbolt
Sportegyesületek Országos Szövetsége
Velossimo Kft.
BioTechUSA protein-vitamin.hu
Smart Int Magyarország Kft.
Eurovéd Security Zrt.
LV International Kft