Pénzügyőr SE

Hírek - 'Röplabda'

Országos Bajnoki ezüstérem a gyermek röplabda csapatunk nyakában!

 Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
A hétvégén rendezték meg az U15 Országos Bajnoki 6-os Döntőt.

Gyermek csapatunk a pénteki napot nem kezdte jól, hiszen két vereséggel 3. helyen zárt csoportjában.
B csoport
Sümeg-Dabronc - Pénzügyőr SE-A 3-2
Pénzügyőr SE-A - Kunhegyes ESE 0-3
A szombati játéknapon viszont a keresztjátékban és az elődöntőben is győzedelmeskedtek a srácok.
Keresztjáték A2-B3
Dág KSE - Pénzügyőr SE-A 0-3
Elődöntő
Pénzügyőr SE-A - Kunhegyes ESE 3-1Vasárnap viszont a döntőben alulmaradtak a házigazda kecskeméti csapattal szemben, de így is remek teljesítményt nyújtva 2. helyen zártak a fiúk.
Döntő
KESI - Pénzügyőr SE-A 3-0A tornán különdíjat kapott : Suba Róbert (Pénzügyőr SE)

Magyar Röplabda Szövetség cikk
OGYB: a KESI, a Kunhegyes, a Vasas és a Békéscsaba lett csoportgyőztes
OGYB: a harmadik helyről lett döntős a Pénzügyőr
OGYB: a Békéscsaba és a Kecskemét szerezte meg az aranyérmet

Egy győzelem és egy vereség férfi röplabda válogatottjaink mérlege Cipruson!

 Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
A Magyar Férfi Röplabda válogatott keretébe 3 játékosunk kapott meghívást, csapatkapitányunk Magyar Bálint feladó, Flachner Dániel center és Bán Viktor liberó poszton.A magyar férfi röplabda-válogatott ciprusi kerete:
FELADÓK: Keen Cameron Illés (Fino Kaposvár SE), Magyar Bálint (LV Sport Pénzügyőr SE)
CENTEREK: Flachner Dániel (LV Sport Pénzügyőr SE), Szabó Alpár (Herrsching – német)
ÜTŐK: Dávid Csanád (Steaua Bucuresti – román), Horváth Kristóf (Fino Kaposvár SE), Kalmár Ákos (Fino Kaposvár SE)
LIBERÓK: Bán Viktor (LV Sport Pénzügyőr SE), Bozóki Bence (Fino Kaposvár SE)

Két meccs vár férfiválogatottunkra Cipruson
http://hunvolley.hu/?p=18058A Férfi Válogatott két felkészülési mérkőzést játszott Cipruson. Az első találkozó szoros összecsapást hozott, de a hazaiak sikerével zárult.

Jó kezdés után kikapott férfiválogatottunk Cipruson
http://hunvolley.hu/?p=18073

CIPRUS – MAGYARORSZÁG 3:1 (–23, 21, 25, 20)

Magyarország: Bozóki, Szabó A., Kalmár, Dávid Cs., Flachner, Magyar. Csere: Bán (liberó), Horváth K., Keen. Szövetségi kapitány: Bogdan Tanase.

Bogdan Tanase: – Ez volt az első mérkőzésünk ezzel a csapattal, úgy, hogy még alig gyakoroltunk együtt és több játékosunk is hiányzik, de aki itt van, azok közül mindenki játéklehetőséget kapott. A vereség ellenére elégedett vagyok a játékkal, és tudjuk és mit kell tennünk majd a további sikeres szereplésért.

A második mérkőzésen visszavágtak a mieink, egy magabiztos győzelemmel.

Vasárnap visszavágott férfiválogatottunk a ciprusiaknak
http://hunvolley.hu/?p=18102CIPRUS – MAGYARORSZÁG 0:3 (–16, –19, –23)

Magyarország: Horváth K., Szabó A., Kalmár, Dávid Cs., Flachner, Magyar. Csere: Bán (liberó), Keen. Szövetségi kapitány: Bogdan Tanase.

Bogdan Tanase: – Ma kevesebb hibát követtünk el, és a fiatal játékosok pihentebbek voltak, ami jó hatással volt a teljesítményükre. Két nagyon hasznos barátságos mérkőzésen vagyunk túl, amelyek megmutatták nekünk a pillanatnyi szintet, és hogy min kell javítanunk a következő hetekben. Azok a játékosok, akik elfogadták a meghívót és eljöttek Ciprusra, minden dicséretet megérdemelnek, mert minden tőlük telhetőt megtesznek a csapatért.

Drámai csata végén, ezüstérmes férfi röplabda csapatunk

 Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
Megvédte címét, s így ötödször lett bajnok a Vegyész RC Kazincbarcika, miután drámai mérkőzésen, 3:2-re győzött a Pénzügyőr otthonában.

Férfi Extraliga, döntő, 4. mérkőzés:

LV Sport Pénzügyőr – Vegyész RC-Kazincbarcika 2:3 (–27, 14, –16, 26, –9)

Kőér utca, 300 néző. V: Adler, Mezőffy.

PÉNZÜGYŐR: Rása 6, Magyar B. 4, Kiss D. 21, Flachner D. 5, Kovács Z. 20, Vityuk 14. Csere: Bán (liberó), Kovács S. 4, Szalai, Kecskeméti. Vezetőedző: Jókay Zoltán.

VEGYÉSZ: Juhász 10, Szabó D. 20, Milev 7, Macko 8, Páez 1, Németh Sz. 20. Csere: Vitko (liberó), Blázsovics, Toronyai, Gebhardt N. 1, Árva. Vezetőedző: Marek Kardos.

Az eredmény alakulása: I. játszma: 0:3, 6:5, 9:10, 11:14, 16:15, 16:17, 21:20, 21:22, 24:23, 27:28. II. játszma: 0:2, 8:3, 14:5, 19:7, 24:11. III. játszma: 3:1, 5:5, 6:9, 7:11, 10:12, 10:17, 13:22, 15:24. IV. játszma: 6:4, 9:8, 16:14, 18:18, 19:20, 23:24, 26:25. V. játszma: 0:4, 1:7, 4:11, 7:12, 8:14

Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcának végeredménye: 3–1 a Vegyész javára.

Egyből három vendégponttal kezdődött a találkozó, de aztán három Pénzügyőrössel folytatódott, ez is remekül szemléltette, hogy mennyire kiegyensúlyozott találkozó várható. Ezt követően is fej fej mellett haladtak a csapatok, váltott vezetéssel. Egyszer sikerült még hárommal meglépnie a Vegyésznek a szett közepén, de néhány labdamenet múlva aztán megint a hazaiak vezettek. Az adok-kapok után a PSE jutott szettlabdához, de ezt és a következő hármat is hárították a vendégek, hogy aztán 28:27-nél már ők kapják meg a lehetőséget, amit Juhász Péter blokkjával egyből ki is használtak (27:29).

A második szett is két vendégponttal kezdődött, de aztán pillanatok alatt fordított a Pénzügyőr, amely el is húzott 8:3-ra Flachner Dániel nyitásaival. Nemhogy összezuhantak volna a hazaiak az elvesztett első szett után, hanem mintha a Vegyészt zavarta volna meg jobban, hogy vezetnek. A szett vége felé már tizenkettő is volt a különbség, a végén pedig 13 szettlabdája is volt a PSE-nek, azonban végül csak a negyediket használták ki egy hosszú nyitásnak köszönhetően (25:14).

Bár a harmadik felvonást is a hazaiak kezdték jobban, 4:2 után nagyot fordult a mérkőzés képe. A vendégek mezőnymunkája és szervái is alaposan feljavultak, és ennek köszönhetően nem csak átvették a vezetést, hanem négy ponttal is megléptek. A szett közepén Németh Szabolcs percei következtek, aki két ászt is kiosztott, majd egy támadást is maga fejezett be és máris kettőről hétre nőtt a különbség, amit tartott, sőt még növelt is a vendéggárda. Végül ez a játszma is egy out szervával zárult (16:25).

Innentől kezdve a fővárosiak az életben maradásukért játszottak, hiszen egy újabb vesztett szett a barcikaiak bajnoki címét jelenti. Jól is kezdtek, és folyamatosan ők vezettek egy-két ponttal, de ezúttal nem tudták lerázni a Vegyészt, amely végül 18:18-nál egyenlített, majd 19:19 után a vezetést is átvette. De csak egy-egy ponttal, azonban 24:23-nál így is nekik volt labdájuk a bajnoki címért. Most a Pénzügyőr hárított két meccslabdát is, 26:25-nél pedig már ők egyenlíthettek volna. Elsőre nem jött össze, a második lehetőséget azonban egy remek sánccal kihasználták (28:26).

A nyomás azonban továbbra is a PSE-n volt, s ezen nem segített, hogy a vendégek szerezték a döntő szett első négy pontját. 7:1-nél Jókay Zoltán már a második idejét is kikérte, de hiába, a barcikai blokk áthatolhatatlannak tűnt. 9:3-nál kifordult Lubos Macko bokája, de még ez sem zavarta meg Vegyészt, és a végén hat labdájuk volt a bajnoki címhez. A második pedig egy hosszú nyitás után el is döntötte az aranyérem sorsát (9:15).

Jókay Zoltán: – Valószínűleg a Kazincbarcika kicsit többet tett a győzelemért, így elismerésem nekik. Ugyanakkor nekünk sincs okunk szégyenkezni, az történt, hogy Góliát legyőzte Dávidot.

Marek Kardos: – Nagyszerű csapatom volt! Okosak voltunk, a korábbiakhoz képest nem követtünk el annyi hibát. Nem volt veszítenivalónk, támadtuk a Pénzügyőrt, amely nem játszott annyira keményen az első és a harmadik szettben. Nagyon büszke vagyok a srácokra!

Köszönjük szurkolóinknak az egész éves támogatást!

fotó: Dróth Kristóf

Magyar Röplabda Szövetség cikk

Nemzeti Sport Online cikk

Origo Online Sport

Férfi bajnoki döntő: újra előnyben a Vegyész

 Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
„Nem is lehet mást csinálni ilyen ritmusban, mint pihenni, kicsit összerakni a játékot és főleg elfelejteni, ami a legutóbbi mérkőzésen történt” – elemezte Flachner Dániel, az LV Sport Pénzügyőr SE centere még a fővárosi, a Kazincbarcika ellen 3:0-ra megnyert meccs után, hogy mit is kell tenni a kétnaponta összecsapásokat hozó döntős párharcban.

Ha a győzelem után felejteni kellett, akkor szombattól hétfőig lesz mire nem gondolnia a Pénzügyőrnek, amely a férfi röplabda Extraliga finálé harmadik mérkőzésén látogatott a címvédő Vegyész otthonába, s üres kézzel távozott onnan. Ahogyan a hazai találkozón, úgy ezúttal is görcsösen játszottak a fővárosiak az első játszmában, csak míg hazai pályán jó szetthajrával ezt feledtetni tudták, idegenben elbukták az első felvonást.

A másodikban is jobbára a Vegyész irányította a játékot, igaz, a Pénzügyőr feljavult, ráadásul ellenfele öt rontott szervával fontos pontokat ajándékozott neki. Még 23:23-ra is egyenlítettek a vendégek, ám aztán a nem feladó Szalai Szabolcshoz került a labda, hogy megjátssza, de lefújták a rossz feladást, majd blokkolt Juhász Péter és már 2:0-ra vezettek a hazaiak.

Így sem tört meg azonban a fővárosi alakulat, remek blokkoknak és a ponterős Kovács Zoltánnak köszönhetően a játszma jelentős részében neki állt a zászló. Folyamatosan két-három ponttal vezetett, ráadásul láthatóan tűzbe jött. A jellegzetes, önmagukat biztató tapsot olykor még a lelkes kazincbarcikai szurkolók hangorkánján túl is hallani lehetett. A címvédő azonban a hajrára megrázta magát, akkor váltott ritmust, amikor arra a legnagyobb szükség volt. Bár 22:22-re megint egyenlített a Pénzügyőr, Németh Szabolcs pontot tett a csata végére.

A „háború” azonban még nem zárult le, ám az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban 2–1-re vezet a Barcika.

FÉRFI RÖPLABDA EXTRALIGA, DÖNTŐ, 3. MÉRKŐZÉS
Vegyész RC Kazincbarcika – LV Sport Pénzügyőr SE 3-0 (17, 23, 23)
Don Bosco Sportközpont, Kazincbarcika, 700 néző. V.: Halász T., Szabó P.
Vegyész: Páez, Németh 14, Juhász 11, Szabó D. 11, Milev 7, Macko 10. Csere: Vitko (liberó), Blázsovics 1, Toronyai. Vezetőedző: Marek Kardos.
Pénzügyőr: Magyar 3, Kiss D. 1, Flachner 1, Kovács Z. 16, Vitjuk 8, Rása 6. Csere: Bán (liberó), Szalai 9, Kovács S. 3. Vezetőedző: Jókay Zoltán.
Az egyik fél harmadik sikeréig tartó döntőben az állás 2-1 a Vegyész RC Kazincbarcika

Marek Kardos: Sokkal nyugodtabban játszottunk, mint a korábbi összecsapásokon, ennek köszönhetően pedig képesek voltunk megváltoztatni a mérkőzés ritmusát, valamint az ellenfél játékát is sikeresebben tudtuk olvasni.

Jókay Zoltán: Ma a Vegyész játszotta a férfiasabb röplabdát, és ezt a nyomást nem tudtuk elviselni.

Nemzeti Sport Online cikk

Magyar Röplabda Szövetség cikk
Oldal:  1 2 3 ... 42 43 44 »

Keresés Pénzügyőr SE

Események a hónapban: 12

HKSCPSV


1234
6789
1314151617
202122232425
2728293031

Csapatbajnokságok eredménye - 2018-2019

PSE nyári táborok 2019

2019 PSE nyári táborok

ARCHÍVUM

Véletlenszerű Képek

Támogatóink

Nemzeti Adó -és Vámhivatal
Budapest Airport- repülőjegy vásárlás
Futanet
GEOINFORM
Gilda Max
Spuri Futóbolt
Sportegyesületek Országos Szövetsége
Velossimo Kft.
BioTechUSA protein-vitamin.hu
Smart Int Magyarország Kft.
Eurovéd Security Zrt.
LV International Kft