Pénzügyőr SE

CEV Challenge Cup 2020 Pénzügyőr BUDAPEST - Sporting Club LISBOA

 Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
Ha 2020. február 25., akkor CEV Challenge Cup

Az elmúlt héten óriási izgalmak és küzdelmek között sikerült továbbjutnunk a CEV Challenge Cup-ban, amelynek köszönhetően bekerültünk a legjobb nyolc csapat közé! A következő ellenfelünk a portugál Sporting Club Lisboa csapata lesz, akik a portugál bajnokságban a második helyen állnak a Benfica csapata után. Az eredeti felállás szerint az első mérkőzés Portugáliában lett volna, azonban a K&H Férfi Röplabda Magyar Kupa Döntő miatt pályaválasztói jogot kellett cserélnünk az ellenfelünkkel. Így az első mérkőzést hazai pályán fogjuk lejátszani.

Mérkőzés helyszíne: 1041 Budapest, Szilágyi út 30. (UTE Sportcsarnok)
Mérkőzés időpontja: 2020.02.25. 19:00 óra
Kapunyitás: 18:00


Jegyárak

Felnőtt: 1.000,- Ft
Diák/Nyugdíjas: 500,- Ft

Sok szeretettel várunk mindenkit!
Hajrá Pénzügyőr!

Legjobb 8 között vagyunk a CEV Challenge Cup-ban

 Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
És igen, óriási harc és küzdelem után sikerült a legjobb nyolc csapat közé bejutunk a CEV Challenge Cup-ban!

Remekül kezdtük a mérkőzést, hiszen többször is vezettünk 5-6 ponttal, de a hazai csapat nem adta fel és a végén játékvezetői segítséggel megnyerték az első szettet 26:24-re. Ez nagy törést okozott a srácokban és ennek köszönhetően a második játékot is megnyerte a hazai csapat 25:23-ra. A harmadik menetet már jobban indítottuk, és kezdtük újra átvenni a mérkőzés irányítását. Ez meghozta a gyümölcsét és óriási küzdelemben sikerült megnyernünk a harmadik játékot(25:27), amellyel 2:1-re szépítettük az állást. Ekkor a hazai csapat az aranyszettért, mi pedig a továbbjutásért játszhattunk. A negyedik szett jelentőségét mi sem bizonyítja jobban, mint a játék hossza, ami 37 percre sikeredett. Sajnos a hazai csapat végig 2-3 ponttal előttünk járt, de a végére sikerült egyenlítenünk és így eljutni az extra pontokig. Ott többször is szettlabdánk volt, de ezeket nem tudtuk kihasználni, ami megbosszulta magát. A hazai csapat 34:33-nál szettlabdához jutott, amelyet egy játékvezetői hibának köszönhetően megnyert, így a szettet 35:33-ra hozta. Jöhetett a döntő szett, amely nem indult túl fényesen számunkra, mivel 3:0-ra egyből elhúzott a belga csapat. Ez azonban nem állított meg minket és a következő öt pontot behúzva átvettük a vezetést. Ezt már nem engedtük ki a kezünkből és 12:15-re megnyertük a szettet, amellyel elkönyvelhettük a továbbjutást is!
A következő ellenfelünk a portugál Sporting CP csapata lesz, akik a cseh Kladno csapatát ütötték ki.

A mérkőzés eseményeiről megkérdeztük Jókay Zoltán vezetőedzőnket is:

"Ezt a meccset többször is megnyerhettük volna, sőt, többször meg is nyertük, de a döntő pillanatokban a játékvezető másképpen látta a szituációt. Ezt volt igazán nehéz elviselnie a csapatnak, és ettől függetlenítenie magát. De végül is sikerült. Mondtam is nekik a meccs után, hogy nagyon büszkék lehetnek magukra, mert átlépték a saját határaikat és így is sikerült kiharcolni a továbbjutást. Ezen a meccsen szó szerint minden előfordult, ami csak lehetett és ebből nekünk tanulnunk és építkeznünk kell. Úgy gondolom, hogy mindez a javunkra fog válni a későbbiekben."

Hajrá Pénzügyőr!

Irány Belgium

 Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
A holnapi nap indulunk Belgiumba, hogy újra megmérkőzzünk a BDO Haasrode Volley Leuven csapata ellen! Amennyiben sikerül két szettet nyernünk, akkor bejutunk a legjobb nyolc csapat közé a CEV Challenge Cup-ban.
A mérkőzés kezdete: 2020.02.12. 20:30

Hajrá Pénzügyőr!

Budapesti rangadón sikerült győznünk

 Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
Ma este lejátszottuk az első idegenbeli Magyar Bajnoki mérkőzésünket a középszakaszban. A MAFC-BME csapatához látogattunk el, ahol egy jó mérkőzést játszottunk a hazai csapat ellen. Az első szettet nagyon magabiztosan 14 pontkülönbséggel hoztuk. Ez a lendület megmaradt a második játékra is, igaz már csak 10 ponttal nyertük a menetet. A harmadik szettben, azonban a hazai csapat felszívta magát és egy szoros játék után behúzta azt. Jöhetett a negyedik játék, amit úgy kezdtünk mint az első kettőt és sikerült úgy is befejezni azt.

Szettek eredményei:

Első szett: 11:25
Második szett: 15:25
Harmadik szett: 25:19
Negyedik szett: 16:25

Kezdő csapatok:

MAFC-BME: 1 - Eke Péter / 4 - Gebhardt Norbert / 6 - Kovács Sándor / 10 - Hole Henrik / 15 - Marko Milanovic / 18 - Tasev Georgiev Ivan / 13 - Bene Róbert (L)

Pénzügyőr SE: 6 - Magyar Bálint (C) / 7 - Szabó Márton / 8 - Kovács Zoltán / 12 - Kiss Dániel / 17 - Rása Alex / 18 - Reffatti Da Costa Willian / 4 - Bruno Feliciano Jorge (L)

Pontszerzők:

MAFC-BME:

Eke Péter - 4 pont
Barkóczy András - 1 pont
Gebhardt Norbert - 11 pont
Benkő Balázs - 3 pont
Kovács Sándor - 5 pont
Hole Henrik - 1 pont
Szabó Balázs - 4 pont
Marko Milovanovic - 15 pont
Tasev Georgiev Ivan - 1 pont

Pénzügyőr SE:

Magyar Bálint - 5 pont
Szabó Márton - 9 pont
Kovács Zoltán - 18 pont
Kiss Dániel - 7 pont
Rása Alex - 9 pont
Reffatti Da Costa Willian - 21 pont


A következő mérkőzésünk Belgiumban lesz, ahol a CEV Challenge Cup keretei között a BDO Haasrode Volley Leuven elleni második mérkőzést fogjuk lejátszani.

Hajrá Pénzügyőr!
Oldal:  1 2 3 ... 288 289 290 »

Keresés Pénzügyőr SE

Események a hónapban: 25

HKSCPSV

345678
101114
17181920
24

Csapatbajnokságok eredménye - 2019-2020

ARCHÍVUM

Véletlenszerű Képek

Támogatóink

Nemzeti Adó -és Vámhivatal
Budapest Airport- repülőjegy vásárlás
Futanet
GEOINFORM
Gilda Max
Spuri Futóbolt
Sportegyesületek Országos Szövetsége
Velossimo Kft.
BioTechUSA protein-vitamin.hu
Smart Int Magyarország Kft.
Eurovéd Security Zrt.
LV International Kft
Morihana